Blic

OGOVARANJE JE NEVASPITAN­JE, SUKOBI SU SVAKODNEVI­CA

Pevačica bez blama govori da se sestre tuku u svim porodicama, ali da se njima zamera jer su javne ličnosti.

- I. MIKIĆ - L. STOJANOVIĆ

Nedavni žestoki sukob između sestara Indi i Edite Aradinović, koji je eskalirao tučom nasred ulice, zaprepasti­o je domaću javnost. Njih dve su se čupale i šutirale dok ih je nepoznati mladić razdvajao, a Indi se bez imalo stida sada složila sa Editom i rekla da je u njihovom odnosu to najnormaln­ija pojava.

- Jadna moja majka, carica koja je morala da prođe sve to. Mi smo rođene sestre, nismo neprijatel­ji. Mi možemo da ne razgovaram­o privatno, ali mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj, to je zaista za mene vid nevaspitan­ja, nešto iznad porodice. Mogu da ogovaram nekog ko mi nije niko i ništa, ali rođenu sestru ne. Mogu u lice da joj kažem šta mislim - rekla je Indi potpuno mirno, koja opravdanje nalazi u njihovom sličnom temperamen­tu.

- To nije star, a nije baš ni nov snimak. To se desilo relativno skoro. Kao i u svim porodicama gde ima ljubavi, ima i obračuna. Kod mene i moje sestre je samo zbog preterane sličnosti i temperamen­ata. Kad se spojimo to je jedna jaka energija. O Editi mogu samo reči hvale da kažem, to je osoba koja mene može da rasplače i nasmeje. Čupamo se, kidamo, ali to su zaista situacije koje se dešavaju u svakodnevn­im životima, a mi smo javne ličnosti - rekla je Indi, te je prokomenta­risala glasine da postoji navodni intimni snimak koji bi mogao da ugrozi Editu, te da su sestre zbog toga zaratile.

- Naravno da nije tačno, nema snimka. Mogu svi mirno da spavaju i da postoji, mi se samo tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ti odnosi pokazuju neku veštačku ljubav - rekla je pevačica i otkrila da li joj prijaju poređenja sa Editom.

- Prija mi da čujem tako nešto s obzirom na to koliko sam starija. Ja bih dušmanima poručila da se ne sekiraju. Takve smo osobe, takvog temparemen­ta, slične smo. Krv nije voda. Moja sestra je trenutno uspešnija, ja sam svoj vrhunac već doživela. Tu nema polemike - zaključila je Indi u Jutarnjem programu na Pinku.

 ?? ??
 ?? ?? snimak na kojem se Čupaju, udaraju i šutiraju postao je viralan
Kod mene i moje sestre su obračuni zbog sličnosti i temperamen­ta. Kada se spojimo to je jedna jaka energija. Čupamo se i kidamo, izgovorila je Indi bez zadrške
snimak na kojem se Čupaju, udaraju i šutiraju postao je viralan Kod mene i moje sestre su obračuni zbog sličnosti i temperamen­ta. Kada se spojimo to je jedna jaka energija. Čupamo se i kidamo, izgovorila je Indi bez zadrške

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia