Blic

MARIJA I ANĐELKA OTVORILE DUŠU

- S. P.

U specijalu koji je sumirao gostovanja najiskreni­jih Vesna Dedić pokazala zašto joj javne ličnosti veruju.

EMISIJA “BALKANSKOM ULICOM”, koja se emituje nedeljom od 16.30 na MTS kanalu 115, ovog puta bila je specijalno izdanje. Gledaoci su imali priliku da vide sve javne ličnosti koje su pred Vesnom Dedić otvorile dušu.

- Najgluplje je probleme u braku rešavati u krevetu. Kod pametnih žena to se ne rešava u krevetu nego pričom i razgovorom - rekla je Brena, dok je Nikola Pejaković pričao o problemima s kojima se susretao.

- Delim život na dva dela. Taj neki do nekog shvatanja da treba da se menjam i od tog trenutka. Do tog trenutka si onakav kakav jesi karakterom jer posle toga radiš na tome da razumeš ljude i da ih voliš.

Verica Rakočević je u emisiji pričala o tome da nikada ne smete izgubiti dostojanst­vo:

- Ako sam najzahvaln­ija svojim roditeljim­a, pre svega svom ocu, to je upravo ta rečenica da samo nikada ne smem da izgubim dostojanst­vo i ono ne sme imati cenu. Ja sam se uvek udavala nerazmišlj­ajući glavom nego samo srcem. Petar Grašo u “Balkanskoj ulici” otkrio je da je bežao iz škole, lagao ali da je izrastao u dobrog čoveka.

Gošća je bila i glumica Anđelka Prpić koja je otkrila da ima dečka, ali tada niko nije znao o kome se radi.

- Uvek ima neki na koga bi mislila. Kako ćemo bez inspiracij­e kroz život, Vesna - rekla je Anđelka.

Da li je plav ili crn? upitala je Vesna.

- Lep. Znaš kako kaže

VESNA

moja prababa, lep, lep, a spojene obrve. Eto takav...

Naša najpoznati­ja modna blogerka Tamara Kalinić u emisiji je otkrila mnogo detalja o svom životu.

- Meni često partner kaže: “Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu”, meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci, meni to toliko znači - iskreno je ispričala Tamara, a Petar Benčina takođe je progovorio o intimi, kao i Bane Vidaković.

- Ja sam bio strašno zaljubljen u Enu Begović, koleginicu iz Zagreba. Ja sam se zatalebao u nju kao klinac i posle nedelju dana je pratim na novosadsko­j železničko­j stanici, ona ide Hrvatsku da snima neki partizansk­i film, sećam se, sa Štrljom. Ona suze, ja suze, sve divno, krasno, posle tri dana čujem, ona tamo sa Štrljom.

Saša Popović je tokom emisije pričao o događajima iz svog života, kao i Slavica Đukić Dejanović, Marija Kilibarda i mnogi drugi. Emisija “Balkanskom ulicom” kako je sama Vesna istakla je proslavila 21. rođendan. Ono što se nikada nije promenilo u emisiji od početka jesu pitanja koja autorka i voditeljka postavlja svakom gostu, a to su koji je to trenutak najveće sreće JE PROSLAVILA

i najveće tuge. 21. ROĐENDAN EMISIJE U KOJOJ JOJ

GOSTI IZ JAVNE SFERE PRIČAJU O ŽIVOTU

 ?? ??
 ?? ?? među gostima je bila i marija kilibarda, koja je poklonila poverenje vesni dedić
Među gostima su bili i Saša Popović, Bane Vidaković, Verica Rakočević, Petar Grašo, Petar Benčina, Slavica Đukić i drugi
među gostima je bila i marija kilibarda, koja je poklonila poverenje vesni dedić Među gostima su bili i Saša Popović, Bane Vidaković, Verica Rakočević, Petar Grašo, Petar Benčina, Slavica Đukić i drugi
 ?? ?? „lep, lep, a spojene obrve, što bi rekla moja baba“, opisala je anđelka dečka
„lep, lep, a spojene obrve, što bi rekla moja baba“, opisala je anđelka dečka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia