Blic

Baba me je čuvala, roditelje nisam viđala

- S. P.

Pobednica “Evrovizije” gostujući u emisiji “Na terapiji” kod Slavice Đukić Dejanović na TV “Blic” (MTS 115) otkrila je detalje iz privatnog života.

MARIJA JE ZBOG poslovnih obaveza svojih roditelja detinjstvo provela sa bakom Draginjom, tatinom mamom.

- To je omiljena moja ličnost, ako izuzmemo moje roditelje, naravno, ali za nju me zaista vezuju neke posebne uspomene i posebne emocije zato što je do neke 14. ili 15. godine ona meni bila sve. Roditelji su tada nastupali na onim čuvenim hotelskim nastupima, svirkama, kako mi to danas volimo da kažemo, a to su bili višemesečn­i angažmani zbog kojih ih nije bilo po par meseci, pa onda dođu na par dana, pa odu... - priča Marija i nastavlja:

- Ta žena je mene nosila na leđima s polomljeno­m nogom, nije dozvoljava­la prstom da mrdnem. Baka mi se zvala Draginja, a nadimak joj je bio Lepa, stvarno je bila prelepa žena, šarolikih očiju. U jednom trenutku dolazi Verica kući i kaže joj: “Daj joj, ženo, nešto radi, neku krpu, neku metlu, dršku, nešto, da dete nešto uči da radi”, a Draginja je tada rekla: “Ja dok sam živa ona neće uzeti ništa u ruke, a kada ja umrem, onda ćeš ti”. Uglavnom, zaista nije dala da padne kap kiše na mene, beskrajna ljubav između nas dve. Slažem se sada sa ovog aspekta da je to moglo malo rasterećen­ije, za moje dobro, ali, dobro ističe Marija. Iako je imala svu bakinu ljubav i pažnju, Marija je ipak bila lišena nekih momenata, jer roditelji nisu bili stalno tu.

- Sigurno da je izostao taj deo u mom životu. Rekla bih da majka nadomešćuj­e u poslednjih 20 godina, sve ono što je propustila. Onog momenta kada sam ja postala punoletna i kada smo se preselile u Beograd to se negde nadomešćuj­e, pa i dan danas. Evo ona je sada kod mene, sprema nekakav ručak bez obzira što ima izbor da bude u Kragujevcu. Ona je kod mene sa svojim psom i tu joj je lepo. Voli da provodi vreme sa mnom. Meni ne smeta, osim u nekim retkim trenucima kada imam potrebu da budem sama zato što je jedini trenutak kada i mogu da budem sama samo taj kada sam u svom domu, u svom dnevnom boravku, spavaćoj sobi, gde god - kazala je Marija. Koliko je imala hrabrosti da javnosti u pisanoj formi saopšti neke detalje iz svog života, ali i u kakvom je Marija odnosu sa ocem kao i još mnogo toga gledajte u sredu u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115. Reprizu emisije možete gledati četvrtkom u 8.10, 14.10 i 19 časova i subotom u 12 časova.

To je moja omiljena ličnost, ako izuzmemo roditelje, naravno. Ali za nju me vezuju neke posebne emocije“, govorila je emotivno Marija o babi Draginji

 ?? ?? Marija je bila lišena nekih Momenata jer roditelji nisu bili stalno tu
Marija je bila lišena nekih Momenata jer roditelji nisu bili stalno tu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia