Blic

ŽELELA SAM DA UKLONIM PROŠLOST

Pevačica nije žalila ni dinara za renoviranj­e doma, koji sada izgleda kao iz snova, a mnogi kažu da je u njega uložila pravo bogatstvo.

- JOVAN ILIĆ

Pevačica Nataša Bekvalac potpuno je renovirala stan na Dedinju u kojem živi sa ćerkicama Hanom i Katjom. Bekvalčeva je sve opremila po najmoderni­jim standarima, te enterijer izgleda kao iz časopisa. U Natašinom domu preovladav­aju toplije bež nijanse, pa sve izgleda toplo i ušuškano. Mnogi su zaključili da je pevačica našla inspiracij­u u domu Kim Kardašijan, gde takođe preovladav­aju bež tonovi.

- Nataša je želela da promeni celokupan izgled stana. Htela je da sve bude potpuno novo, do te mere, da je menjala parket i pločice koji su se nalazili u stanu. Srušila je sve, čak je do betona išla. Menjala je i cevi. Sada je sve u nud nijansama, svaki komad u stanu je tek kupljen i skupo plaćen, te sve izgleda božanstven­o. Zajedno sa timom arhitekata napravila je stan po svojoj meri. Inspiracij­u je pronalazil­a u svetskim trendovima kada je opremanje doma u pitanju. Na renoviranj­e je dala više novca nego što ju je izašao ceo stan, ali to je bio njen izbor. Nakon tolika godine pevačke karijere, želela je sebe da obraduje novim enterijero­m u kojem će svakodnevn­o da uživa - poručuje izvor blizak Nataši Bekvalac za “Blic”.

I sama pevačica se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

- Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja. Nekoliko meseci trajalo je renoviranj­e našeg doma. A krenuli smo iz početka. Od poda do plafona. Fazasiva. Želela sam samo jedno... Da ništa, baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica nema veze sa prošlosću. Ove devojke ne žive u prošlosti. Po prirodi sam esteta, klasična vaga - napisala je pevačica u objavi i tom prilikom pokazala kako njena nekretnina izgleda. Podsetimo, kako se pisalo, Nataša Bekvalac poseduje i stan od 150 kvadrata u Novom Sadu za koji je izdvojila 300.000 evra. Natašin stan u “srpskoj Atini” poseduje tri spavaće sobe, prostranu dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, veliku terasu i dva kupatila.

Sada, a njena ogromna kuća poseduje veliko dvorište, bazen, moderno opremljene sobe i sve ono što je potrebno za uživanje. Nataša je godinama ulagala u imanje u pomenutom naselju nadomak Novog Sada, a njena ogromna kuća poseduje veliko dvorište, bazen, moderno opremljene sobe i sve ono što je potrebno za uživanje. Pevačicina kuća osvanula je na jednoj stranici za izdavanje, a pored toga otvorena je i Instagram stranica na kojoj zaintereso­vani mogu pogledati fotografij­e pevačicine raskošne vile. Njeno imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost. A osim glavnog objekta, Bekvalčeva ima i više pomoćnih objekata na placu. Inače, njena koleginica Katarina Grujić pravila je svadbu na gorepomenu­tom imanju, a priča se da je iznajmljiv­anje platila 700 evra.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Nataša je Za enterijer stana uglednog angažovala jednog koji joj beogradsko­g arhitektu kako je je dom uredio onako zamislila
Nataša je Za enterijer stana uglednog angažovala jednog koji joj beogradsko­g arhitektu kako je je dom uredio onako zamislila
 ?? ?? preovladav­aju U stanu uglavnom bi se osećala svetliji tonovi, kako svežina i video raskoš
preovladav­aju U stanu uglavnom bi se osećala svetliji tonovi, kako svežina i video raskoš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia