Blic

U PULI SMO SE BOJAN I JA NAJLEPŠE LJUBILI U ZORU

Glumica je otkrila kako je optočela njena veza sa kolegom, koji su to situacije koje su joj promenile život i kako je napustila Njujork.

- SONJA PERNJAKOVI­Ć

Glumica Jelena Stupljanin otkrila je detalje iz privatnog života o kojima retko priča u javnosti. Jelena je u braku sa glumcem Bojanom Dimitrijev­ićem za kog se udala 2019, godinu dana posle početka zabavljanj­a, a o tome kako su se jedno u drugo zaljubili, pa čak i kada su se “smuvali”, gde su se najlepše ljubili, ali i gde je zaprosio Jelena otvoreno priča autorki i voditeljki emisije Vesni Dedić.

Jelena je 12 godina provela u Njujorku, a na pitanje voditeljke da li želi da pričaju o Njujorku ili o Bojanu Dimitirjev­iću, glumica kaže: “Mogu o Bojanu, eto”.

- To sa Bojanom je toliko stvarno posebna priča. Mi smo se naravno znali još od fakultetsk­ih dana. On je završio fakultet, a ja sam tek upisala. Viđali smo se tu i tamo po pozorištim­a. Sećam ga se kao umetnika. Za mene je on predstavlj­ao veliku ličnost koju gledam na sceni.

Jelena je otišla u Njujork, “potpuno su nam se putevi tek tada razišli, dugo se nismo videli i sreli”, a onda se vratila u Srbiju.

- Jedna studentkin­ja sa Fakultetet­a dramskih umetnosti nas je zvala. Sećam se bio je mart 2018. godine. Rekla mi je da želi da radi svoj film gde ja treba da tumačim ulogu supruge, a muža treba da tumači Bojan Dimitrijev­ić. Jako sam se obradovala jer sam baš nekoliko meseci ranije gledala 50. izvođenje predstave “Kazimir i Karolina” u Ateljeu 212 gde su maestralno igrali Bojan i Jelena Đokić. Obradovala sam se jako jer ko god mi je ikada pričao o Bojanu kao kolegi i prijatelju, svi su ga voleli i doživljava­li super - kaže Jelena prisećajuć­i se tih trenutaka.

Došli su na set, super su se ispričali, a onda je došao trenutak kada je trebalo da se poljube.

- Sećam se da je on bio, nekako, maltene nije znao šta da radi i ja puf, poljubi ga. To je bio naš prvi poljubac, filmski, nismo ništa da kažem dalje od toga - kaže Jelena.

Morali su da ponove kadar i u tom trenutku “je Bojan, op, malo jače onako”. Tako se završilo snimanje, a onda je posle mesec dana usledio novi poziv.

SA 40 GODINA POČETAK ŽIVOTA

Jelena je tada još imala 39 godina, a 30. juna je trebalo da napuni 40, pa je rekla sebi: “Sve što sam u životu uradila, ja sam uradila, nema više za mene života, ja verovatno nikada ljubav neću naći. Ja završavam svoj život, neću ni da slavim ovaj 40. rođendan, to je i ovako kraj života”. Kupila je kartu za Rim koji nikada nije videla i odlučila da ode tamo, sama, da se provede.

- Kad zove me Bobo Jelčić, kaže hoću da radiš ovu predstavu sa nama, ali sutra nam počinju probe. Kažem: “Je l’ mogu ja za 1. maj da odem...?”, kaže,: “Ne, imamo probe”. Bukvalno taj trenutak kada ja preskočim i kažem hoću da radim predstavu, otkažem ceo Rim, krenem da radim predstavu u kojoj je bio Bojan, mi krenemo tu intezivno da se družimo. On meni svako jutro donosi čokoladu. Vidim ja da se njemu sviđam, ali meni kraj života svakog trenutka dolazi. Ja sam iz fazona ne mogu da ulazim ni u kakve veze, ne mogu sa kolegom da se zezam bezveze, vidim ja, sviđam mu se, ali, kraj života - priča Jelena.

Završila se i premijera predstave, a onda je drugarica pozvala Jelenu da izađu. Iako do tada nikada nije bila u tom klubu, te večeri se na vratima istog pojavio Bojan sa drugaricom.

- Ja kao, pa stvarno, kako mi je nedostajao svih ovih dana od premijere do sad dok ga nisam videla. Evo, jedini čovek koji će mi nedostajat­i kada završim svoj život sa 40 je on. Kažem, bože šteta, udvara mi se i sve, al’ leto je, nećemo se dugo videti, sviđa mi se, ali dobro ‘ajde, evo, baš ćemo se večeras podružiti. I mi dočekamo 25. juni, ostanemo nas dvoje sami, tri ujutru, on meni kaže: “Ja mislim da je tebi do sada sve jasno, ti se meni sviđaš, ja želim da budem sa tobom”. U tom trenutku, kada on to meni govori, ja kažem i on se meni sviđa i ja hoću da budem sa njim, samo je on mene tako pogledao i rekao mi to tako nekako jasno da sam ja rekla pa šta ja radim, pa naravno da želim da budem sa njim, to je to, on se meni sviđa, mi se divno družimo... Mi se tu noć smuvamo- rekla je ona, pa nastavila:

- Rođendan moje pokojne mame Dragane je 24. juna, a 26. je rođendan njegovog pokojnog tate Dragana. Mi smo se smuvali 25. juna, ovo dvoje su bukvalno bili iz fazona, daj da ovo dvoje poteramo, ne glupirajte se više. Ja sam zapravo ovu priču ispričala kao početak svog života. 40. rođendan je bio početak mog najlepšeg života.

PROSIDBA, ZAJEDNIČKI ŽIVOT I VENČANJE

Godinu dana su bili vereni, a onda su se venčali. Jelena je imala belu dugu venčanicu, dok je Bojan, kako Jelena kaže, bio u odelu, samo zbog nje.

- U Puli smo se najlepše ljubili u zoru. To je nastavak ove naše priče, smuvavanja i... Te godine je Bojan odlučio da ode na Brione na svoj odmor, i te godine je pozvao i mene, pre toga smo proveli nekoliko dana u Puli i ta jedna specifična zora, gde me je zapravo i pitao da postanem njegova žena. Sve je nekako bio tako, mi smo se stvarno prepoznali, našli. Mi smo posle, a i dan danas radili na svojim kompromisi­ma. Oboje smo u tom trenutku bili već dovoljno zreli i sebe poznavali. Prva i velika stvar je to što smo dozvolili jedno drugom da se zavolimo - kaže Jelena.

Na samom kraju autorka i voditeljka emisije je glumici postavila pitanja za koja kaže da su iz devojačkog leksikona, a jedno od njih glasi: “Trenutak najveće sreće”.

- Ima ih nekoliko, ali evo reći ću, ipak ću izdvojiti taj trenutak našeg venčanja, samo zbog toga što su se na tom venčanju okupili moja porodica, ljudi, svi koje sam u tom trenutku najviše na svetu volela su bili tu sa nama da podele tu radost kaže Jelena Stupljanin.

TRENUTAK NAJVEĆE SREĆE JE BILO OKUPILE NAŠE VENČANJE KADA SU SE NJEGOVA I MOJA PORODICA.

Mi smo uvek radili na kopromisim­a. Oboje smo dovoljno zreli i poznajemo sebe“, kaže Jelena.

Maltene nije znao šta da radi i ja puf, poljubi ga. To je bio naš prvi poljubac, filmski, nismo ništa da kažem dalje od toga“, kaže Jelena o provom poljupcu

 ?? ??
 ?? ?? „ Rođendan moje pokojne mame Dragane je 24. juna, a 26. je rođendan njegovog pokojnog tate Dragana. Mi smo se smuvali 25. juna“, istakla je Jelena
„ Rođendan moje pokojne mame Dragane je 24. juna, a 26. je rođendan njegovog pokojnog tate Dragana. Mi smo se smuvali 25. juna“, istakla je Jelena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia