Blic

HRONOLOGIJ­A

-

21. januar, Beograd

Sestre Jelisaveta (76) i Gordana (78) Đ. su ubijene iz koristolju­blja. Ubica Goran Đ. se zbližio sa jednom sestrom, ubio ih, a posle desetak dana izvršio je samoubistv­o.

5. februar, Paraćin

Marina M. (50) ubijena je 5. februara u selu Trešnjevic­a kod Paraćina, a ubili su je sin i ćerka njenog partnera, Marko P. (23) i Milica P. (27).

10. februar, Grocka

Nevena B. (20) ubijena je 10. februara kada ju je njen suprug policajac Đorđe P. (28) usmrtio hicima iz pištolja, a zatim presudio sebi. Ona je htela da ga ostavi.

14. februar, Donji Tavankut

Miroslav P. (45) sekirom je ubio Mariju J. (65), s kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe i to mesto prekrio tepihom.

15. februar, Beograd

Draganu P. (54) ubio je partner Aleksandar D. (58) koji je upucao nju, a zatim i sebe. Aleksandar je ubio partnerku u stanu njegove majke na Voždovcu.

20. februar, Bačka Topola

Maloletnik Lj. B. (17) ubio je svoju tetku Stanku M. (65) u Bačkoj Topoli. Sumnja se da je želeo od nje da uzme novac.

21. februar, Zaječar

Miloš N. (25) 21. februara nasmrt je pretukao pastorku Petru (2) u Zaječaru. On je to uradio jer ga je “nervirala kada plače”.

5. mart, Pirot

Sanja M. (47) ubijena je nasred ulice u Pirotu, kada ju je bivši partner Miroslav M. (55) upucao. Sanja je više puta prijavljiv­ala nasilnika.

27. mart, Jagodina

Andreu K. (35) nasmrt je pretukao u Jagodini partner Bojan M. (46). Žrtva je iza sebe ostavila petoro male dece.

10. april, Beograd

Druga devojčica ubijena ove godine je Nevena P. (16) iz Ripnja, koju je silovao, a potom i ubio Stojan Ilić (38). Ubica je bio komšija porodice žrtve.

21. april, Jarsenovo

Gordanu D. (56) iz sela Jarsenovo kod Leskovca na svirep način je ubio njen nevenčani suprug Saša I. (46). Ona je nekoliko puta prijavljiv­ala nasilnika, ali je svaki put odustajala od krivičnog gonjenja.

22. april, Pančevo

Staricu S. J. (77) u Pančevu je usmrtio njen komšija D.D. (64) i to zbog razmirica oko nekretnina.

26. april, Ruma

Goran R., pukovnik u penziji, ubio je u noći 26. aprila majku Zlatu u Rumi, a potom izvršio samoubistv­o.

3. maj, Stara Pazova

Vest koja je zbog masakra u Beogradu i Mladenovcu promakla javnosti je ubistvo u Staroj Pazovi. Muškarac star 82 godine usmrtio je suprugu (71), pa izvršio samoubistv­o.

8. maj, Ćićevac

Telo R. J. (52) iz Jagodine nađeno je na periferiji Ćićevca, u kući M. Đ. (63), s kojim je navodno bila u emotivnoj vezi, a koji je i osumnjičen za njenu smrt. Uhapšena su i braća njenog partnera.

10. maj, Novi Sad

V. R. (34) 10. maja u Novom Sadu ubio je svoju bivšu partnerku I. R. (27), pa sebe. Ona je nedavno prijavila nasilnika i on je imao zabranu prilaska.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia