Blic

POGINUO DOK SE V SA PROSLAVE ROĐE VRAĆAO ENJA DETETA

Mladić Bojan K. (17) iz Uljme kod Vršca poginuo je u teškoj saobraćajn­oj nesreći kada se autom zakucao u drvo, dok su devojka i mladić koji su bili s njim u vozilu povređeni.

-

Kako saznaje “Blic” mladić koji je stradao u teškoj nesreći u Vršcu, nije imao izdatu vozačku dozvolu. Sumnja se da je do nezgode došlo zbog neprilagođ­ene brzine, a mladić i devojka koji su bili sa njim u kolima su povređeni.

Do saobraćajn­e nesreće je došlo u utorak oko 00:15 časova u Uljmi. Sumnja se da je poginuli mladić vozio neprilagođ­enom brzinom, kao i da je prešao na stranu puta namenjenu vozilima koja se kreću iz suprotnog smera, nakon čega je sleteo sa puta i udario u drvo, rečeno nam je u tužilaštvu­ž

- Postupak neće biti pokrenut iz razloga što je vozač poginuo. Dvoje putnika u vozilu su zadobili teške telesne povrede - rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

U nesreći je teško povređena devojka (17) koja je hospitaliz­ovana u bolnicu u Vršcu, a zbog ozbiljnost­i povreda prebačena je u Urgentni

centar u Beogradu. Mladić (19) koji je bio na mestu suvozača, zadobio je lakše povrede i on je takođe hospitaliz­ovan u vršačkoj bolnici.

BIO JE VREDAN I VOLEO AUTOMOBILE

Kako su preneli mediji, mladić se vraćao sa proslave rođenja deteta u susednom selu.

- Vraćali su se sa proslave iz susednog sela, bili su na babinama kod drugarice. Probudio me je otac koji mi je rekao šta se desilo, tragedija - rekao je za Republiku brat nastradalo­g Bojana K.

Kako je ispričao nastradali mladić je voleo automobile, bio je zaluđen vožnjom. Pretpostav­ljaju da je auto proklizao u krivini pošto je u ponedeljak padala kiša i put je bio mokar.

Kako kaže, mladić je išao u Poljuprivr­ednu školu, a nakon škole pomagao je roditeljim­a na imanju.

- Njegovi roditelji bave se poljoprivr­edom, a paralelno i rade. Stalno im je pomagao oko seoskih poslova, bio je veoma vredan, spreman da svima pomogne - naveo je brat nastradalo­g.

Kako se vidi na njegovim društvenim mrežama, on je samo nekoliko sati pre nego što je nastradao objavljiva­o video snimke sa proslave, na kojoj je bio nasmejan i sa drugarima se veselio uz muziku.

On je u trenutku kobne

nesreće vozio “golf”, a kako se vidi na društvenim mrežama, on je često kačio automobile, a između ostalog upravo i automobil marke “golf”.

ŠIPKOM OTVARALI VRATA VOZILA

Na mestu nezgode ostao je jeziv prizor. Stablo je oštećeno od udarca, a o tome koliko je udarac bio jak svedoči drvo koje je gotovo izvaljeno. Na putu se juče mogla videti srča i delovi automobila.

Ova nesreća potresla je

meštane Uljme i Vršca. Oni su za medije ispričali da mladiću nije bilo spasa, a da je devojka u teškom stanju primljena u blinicu.

- Čuli smo jak udarac, već sam legao. Mislio sam da su se sudarila dva automobila. Unuk je takođe čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega - ispričao je jedan meštanin za Telegraf.

Kako kaže taj put je veoma nezgodan jer je krivina nepregleda­n, i često se dešava da ljudi slete sa puta i udare u kuću ili drvo.

- Unuk je čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega. Dečko je bio mrtav na licu mesta. Devojka je povređena i nju su prevezli u Beograd, a treći koji je bio u kolima je dobro. Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče - ispričao je potresne detalje meštanin.

 ?? ??
 ?? ?? nastradali mladić bojan k.
nastradali mladić bojan k.
 ?? ?? vozač je kolima sleteo s puta i udario u drvo
vozač je kolima sleteo s puta i udario u drvo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia