Blic

TATA JE SAMO REKAO: GDE SI BRE TI, ŽILO?

- S. Pernjakovi­ć

Pevačica u emotivnoj ispovesti u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, koja se emituje sredom od 22 sata na kanalu 115, nije uspele da zadrži suze dok priča o susretu sa Miloradom koji se desio nakon nekoliko godina razdvojeno­sti. DETINJSTVO SEKE ALEKSIĆ nije bilo svakidašnj­e, mama i tata su se razveli, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, u njenom trećem razredu škole se sa mamom i bratom

Pevačica je potražila oca kada je išla na turneju u Austriju. Na to ju je podstakao tadašnji partner i menadžer iz Bosne preselila u Banju Koviljaču. Ovog period se nerado seća, rekla je u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”. Onda su se preselili u Lipolist, gde počinje za nju najlepši period. U Lipolistu je Seka živela sa majkom, bratom i očuhom koji joj je bio jedina podrška kada je želela da počne da se bavi pevanjem. Za vreme rata je prekinula odnos sa tatom, a taj odnos nadomestio joj je očuh.

- Moj tadašnji menadžer i emotivni partner je meni tada rekao: „S obzirom na to da idemo u Austriju, mislim da bi bilo lepo da pronađeš svog tatu“- kaže Seka.

Na pitanje profesorke Slavice Đukić Dejanović da li se seća rečenice koju joj je tata izgovorio kada su se videli, Seka kaže:

- Joj, nemojte to... Da... Pa, uopšte nisam planirala da plačem - počela je Seka kroz suze i nastavila:

- Bila sam jako mršava kao mala i zvao me Žilo i samo je rekao: “Gde si ti bre, Žilo?”. Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka - kaže pevačica.

Seka je od tada preuzela brigu o ocu, čak mu je predložila i da se preseli kod nje.

- Postojao je jedan, da kažemo, psihološko-emotivan momenat kod moje mame - kaže Seka i pred kamerama Blic televizije objašnjava kako se sve dalje odvijalo.

O borbi za potomstvo Seka vrlo rado govori iako je taj period trajao nekoliko godina. Emisiju “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” možete gledati u večeras u 22 sata samo na Blic televiziji.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia