Blic

KOLEGE SE OPARILE NA VESELJU KOD ĐANIJA

Pevač je napravio svadbu sinu Marku, koja je trajala do sitnih sati, a na kojoj su i gosti zaradili, naročito oni koji su se latili mikrofona.

- J. ILIĆ - T. BOROZAN

Folker Radiša Trajković Đani oženio je mlađeg sina Marka, a na slavlju koje je trajalo čitavu noć okupio je i brojne kolege, koje je lično kitio novcem. Među njima je bila i pevačica Jana Todorović koja je otpevala svoj hit “Barabar”. U tom trenutku, Đanijeva žena Slađa je bila najveselij­a, a kako ju je pesma pogodila ona je prišla pevačici i stvljala joj novčanice u grudi. U jednom trenutku ju je čak i poljubila u bujan dekolte. Slađa je pala u sevdah kada su zapevali pesmu Šabana Šaulića “Hajde srećo moja”, a tada se sa čašom u ruci popela na stolicu, pevala i igrala.

Na svadbi naslednika, Đani je takođe uzeo mikrofon u ruke, pa i sam dobio bakšiš od svatova. Njemu su u ruke stavljali novčanice od 50, 100 i 200 evra, a u jednom trenutku su ga gosti nosili na ramenima dok je pevao. Folker je kao i uvek doveo atmosferu do usijanja, ali je zgrnuo i zaradio pozamašnju svotu novca. Lepezom od novčanica hladila se i Zorica Brunclik, koja je na svadbi bila apsolutni rekorder kada je bakšiš u pitanju. Njene ruke bile su prepune novčanica od po 50, 100 i 200 evra. Zoricu su

najviše kitili kada je zapevala svoju pesmu “Jeleče”, zbog koje su svatovi bili u totalnom transu.

- Volim veselja, volim kada su lepi povodi i lepe stvari, gde ćemo i mi da se opustimo. Poznajem mu sinove od kad su se rodili, a sada se žene. Smena generacija. Mladence ne interesuje da im ja pevam ili bilo ko od nas, oni su u svom filmu ljubavi. Uvek sam na veseljima veselija od Kemiša, ne može niko da me zaustavi. Još ako me neka pesma “udari u glavu“, ne mogu da se zaustavim - istakla je Zorica.

Podsetimo, pevač Adil Maksutović je zapevao mladencima, a Minja i Marko su zaplesali uz pesmu “Moje si nebo”. Porodica Trajković je organizova­la gala slavlje, gde su među zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug

fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus...

Ponosni roditelji Marku su kao svadbeni poklon obezbedili krov nad glavom, tačnije stan.

- Venčanje je super proteklo. Muž me je jutros doterao. Držala sam dijetu. Prevazišli smo tremu, mi smo iskusni kada su venčanja u pitanju. Sinu smo za venčanje kupili stan, poklon je i ljubav - rekla je Slađa.

- Sinove sam oženila, ali kada budem udavala ćerku to će mi biti najveselij­i i najtužniji dan, ona je naša mezimica. Možda dovedemo zeta kod nas - dodala je ponosna majka, dok se Đani sve vreme smeškao.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia