Blic

Sinanov sin umro u zatvoru

-

Pevačev naslednik nije se probudio iz sna, a njegova majka smatra da je otrovan. Rašid je bio na izdržavanj­u kazne zbog razbojništ­va, a pre toga ga je polusestra optužila da je zapalio porodičnu kuću, a njenu ćerku pokušao da siluje.

Osećala sam da će se nešto desiti. Ili je otrovan ili se nešto desilo, smatra majka

RAŠID SAKIĆ (45), sin legendarno­g pevača Sinana Sakića iz prvog braka, preminuo je juče u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti nije poznat.

- Osuđeno lice R. S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad - rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Njegova majka Velida sumnja da je reč o trovanju. - Ne znam šta da vam kažem, teško mi je jako. Mlađi sin mi je javio da je Rašid preminuo. Ili je otrovan ili se nešto desilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem. Osećala sam da će se nešto desiti. Oduvek je imao neke probleme, oduvek sam razmišljal­a da li će ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije. Ne znam ni gde gde će sahrana biti. On ima sina u Loznici i ženu. Šta će sad da bude ne znam, rekla je za domaće medije.

Ovim povodom oglasio se njegov brat po ocu Alen sa kojim nije pričao:

- Šta da kažem kad nismo bili u kontaktu. Ne zanima me. Kako je živeo, tako je i umro. Nemam nikakva saznanja o njemu ni sada, ni ranije.

Inače, Rašid je bio na izdržavanj­u kazne od tri godine zbog razbojništ­va. Poslednji put je uhapšen u januaru 2019. godine zbog sumnje da je u centru Loznice pretukao i opljačkao krojača. O njemu u porodici Sakić niko nije imao reči hvale. Sestra po ocu (Sinanu Sakiću) Đulkica i maćeha Sabina optužile su ga da je podmetnuo požar u porodičnoj kući nakon smrti pevača, te da je pokušao da siluje sestričinu.

- Kada je usledilo ono paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene iako sam bio u inostranst­vu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju do ovog momenta, kada sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 devojaka, kao i da sam pretio da ću silovati i njenu ćerku. Zgrozio sam se kada sam to pročitao jer svako ko me zna, zna da sam takve siledžije tukao, maltretira­o i pljuvao. Preko mnogih stvari sam prelazio, ali preko ovoga neću - pisao je tada Rašid u pismu domaćim medijima. Bio je višestruki povratnik zbog ubistava i silovanja. Njegov otac Sinan Sakić preminuo je u 62. godini 1. juna 2018. godine.

 ?? ??
 ?? ?? rašid sakić je naslednik legendarno­g pevača sinana iz prvog braka
rašid sakić je naslednik legendarno­g pevača sinana iz prvog braka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia