Blic

Nermin živi kod nas i ima svoju sobu

- ALEKSANDAR DOJKIĆ

VIKI MILJKOVIĆ O SVOM KANDIDATU “ZVEZDA GRANDA”:

Pevačica je prošlogodi­šnjeg pobednika muzičkog takmičenja prihvatila kao svoje dete, i kako kaže za “Blic”, suprug Dragan Tašković Taške i ona su želeli da mu obezbede sigurnost u Beogradu.

Pevačica siki jiljković je prvi put prošle godine izašla kao pobednik u “Zvezdama dranda” sa kandidatom kerminom eandžićem, i od tog trenutka su mentor i kandidat nerazdvojn­i. siki i njen suprug aragan Tašković Taške primili su ga u svoj dom u Beogradu, i predstavlj­aju ga publici na svakom pevačicino­m nastupu.

Koji je najvažniji savet koji ste dali vašem kandidatu i prošlogodi­šnjem pobedniku “Zvezda Granda” Nerminu Handžiću?

- ld trenutka kada je pobedio, stalno nastupa sa mnom. kermin je neko u koga Taške i ja jako verujemo i koga forsiramo jer smatramo da to zaslužuje. Prepoznali smo u njemu nešto, što mislimo da se ne nalazi često. pavete mu dajem svakodnevn­o.

Da li Nermin živi kod vas?

- aa, ima svoju sobu. (smeh) pin nije ljubomoran, naprotiv, oni se divno slažu, pogotovo kada se urote protiv mene, u najpozitiv­nijem smislu naravno. Pre neko veče sam se i ja igrala sa njima, jurili smo se po kući kao da ja imam NM, a oni pet godina. r duši sam dete i ne želim da me to napusti. ka početku sam imala veliku podršku roditelja i Tašketa, znam koliko mi je to pomoglo, ali ovo vreme i ono tada, ne mogu da se porede. kermin dolazi iz malog grada gde se drugačije živi i nismo hteli da ga pustimo da iznajmljuj­e stan, kada kod nas može da mu bude udobnije i lepše. ji mu pružamo sigurnost.*

Ako budete imali još jednog pobednika, da li ćete moći da ga prihvatite kao Nermina?

- joram da budem iskrena, priželjkuj­em još jednog pobednika. kermin je prvi i to se pamti, imamo poseban odnos, i roditeljsk­i i prijateljs­ki, ali što da ne, to će zavisiti od kandidata. aa kermin nije kulturan, lepo vaspitan i da ne sluša, ne bi ništa bilo ovako.

Čiji vi savet pamtite?

- jnogo saveta mi je značilo. jarina Tucaković mi je mnogo pomogla tokom karijere, a pored nje je bilo mnogo drugih kolega, da ne nabrajam sada, ne želim nekoga da zaboravim.

Da li su vam podmetali nogu? - To postoji u svakom poslu.

Pored nastupa, zarađujete i od prodaje stanova. Da li se više isplate nekretnine ili pevanje? - ke gledam to na taj način, kada god sam jurila za parama, nikada ih nisam stigla, a kada sam se prepustila i radila ono u čemu uživam, i dala svoj maksimum, sve je došlo na svoje.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia