Кеш кредити за 15 минута

ИНТЕЗА УЛАЖЕ 65 МИЛИОНА ЕВРА У ДИГИТАЛИЗАЦИЈУ

Nin - - Садржај - Н. Н.

У свеобухватни процес дигиталне трансформације Банка Интеза ће до краја 2021. инвестирати више од 65 милиона евра. Модернизација информационе платформе ће омогућити да банка у понуду уврсти савремене производе и додатно повећа квалитет услуге, рекла је председница ИО Интеза банке Драгиња Ђурић групи српских новинара у Болоњи.

„Интеза ће бити прва банка, која ће на тржишту Србије омогућити комплетну онлајн реализацију кеш кредита до 5.000 евра. Ова услуга ће клијентима омогућити да на брз и једноставан начин, без потребе одласка у експозитуру и додатне документације, дођу до новца, који ће им бити доступан на рачуну за само 15 минута. Интеза прва уводи и потпуну онлајн реализацију дозвољеног прекорачења по текућем рачуну коришћењем мобилног токена, а обе ове услуге биће доступне већ почетком маја“, прецизирала је Ђурићева.

У склопу дигитализације, Интеза планира да у експозитурама креира самослужне зоне са већим бројем банкомата и уређаја за уплату пазара за правна лица, који ће бити доступни клијентима 24 часа дневно.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.