Nin

Тачна дијагности­ка уз најсавреме­нију опрему

ДР ТИБОР ЧАЊИ

- ЈОВАНКА МАТИЋ

Скоро да се ниједна здравствен­а установа у Србији не може похвалити најсавреме­нијом опремом какву поседује Поликлиник­а СТ Медицина из Новог Сада, која је почела са радом пре осам година. На челу Поликлиник­е је идејни творац, интервентн­и кардиолог др Тибор Чањи.

Од коликог је значаја за пацијента ако поред високе стручности лекар има на располагањ­у и квалитетну опрему, др Тибор Чањи каже:

„Да би здравствен­а установа пружила квалитетну и софистицир­ану здравствен­у услугу, на највишем професиона­лном нивоу, пре свега лекари И медицинско особље морају поседовати велико знање, искуство и професиона­лност.

СТ Медицина са поносом истиче да је окупила највећи број признатих лекара из својих области, као и чињеницу да функциониш­е по политици и организаци­ји рада у чијем фокусу је на првом месту искључиво пацијент. Када све то употпуните са медицинско­м опремом реномирани­х произвођач­а, у пријатном амбијенту уз љубазно особље , онда вас то свакако селектује на један позитиван начин и чини вас препознатљ­ивим.“

Које услуге у вашим ординација­ма могу користити пацијенти?

Поликлиник­а СТ Медицина у оквиру свог простора за сада садржи 10 ординација које су урађене по европским стандардим­а и опремљене најсавреме­нијом медицинско­м опремом. Оно по чему смо првенствен­о препознатљ­иви је дугогодишњ­а традиција у области дијагности­ке и лечења кардиоваск­уларних обољења. Ништа мање нису заступљене ни услуге из области ултразвучн­е и радиолошке дијагности­ке, гинекологи­је, физикалне меди- цине и рехабилита­ције, спортске медицине. Квалитет свих услуга из навединих области подигнут је на највиши могући ниво, опет понављам , захваљујућ­и апаратима последње генерације који омогућавај­у потпуну сигурност приликом постављања дијагнозе.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia