Тачна дијагностика уз најсавременију опрему

ДР ТИБОР ЧАЊИ

Nin - - Бизнис Лидер - ЈОВАНКА МАТИЋ

Скоро да се ниједна здравствена установа у Србији не може похвалити најсавременијом опремом какву поседује Поликлиника СТ Медицина из Новог Сада, која је почела са радом пре осам година. На челу Поликлинике је идејни творац, интервентни кардиолог др Тибор Чањи.

Од коликог је значаја за пацијента ако поред високе стручности лекар има на располагању и квалитетну опрему, др Тибор Чањи каже:

„Да би здравствена установа пружила квалитетну и софистицирану здравствену услугу, на највишем професионалном нивоу, пре свега лекари И медицинско особље морају поседовати велико знање, искуство и професионалност.

СТ Медицина са поносом истиче да је окупила највећи број признатих лекара из својих области, као и чињеницу да функционише по политици и организацији рада у чијем фокусу је на првом месту искључиво пацијент. Када све то употпуните са медицинском опремом реномираних произвођача, у пријатном амбијенту уз љубазно особље , онда вас то свакако селектује на један позитиван начин и чини вас препознатљивим.“

Које услуге у вашим ординацијама могу користити пацијенти?

Поликлиника СТ Медицина у оквиру свог простора за сада садржи 10 ординација које су урађене по европским стандардима и опремљене најсавременијом медицинском опремом. Оно по чему смо првенствено препознатљиви је дугогодишња традиција у области дијагностике и лечења кардиоваскуларних обољења. Ништа мање нису заступљене ни услуге из области ултразвучне и радиолошке дијагностике, гинекологије, физикалне меди- цине и рехабилитације, спортске медицине. Квалитет свих услуга из навединих области подигнут је на највиши могући ниво, опет понављам , захваљујући апаратима последње генерације који омогућавају потпуну сигурност приликом постављања дијагнозе.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.