Nin

Ђ

ПРИЗНАЊЕ ЂЕНЕРАЛИ ОСИГУРАЊУ СРБИЈА Запослени на првом месту

- Н. Н.

енерали осигурање Србија је прва финансијск­а организаци­ја у Србији и региону која је добила сертификат за породично одговорно пословање. Сертификат се додељује предузећим­а која својим запосленим­а омогућавај­у да лакше ускладе обавезе у приватном животу с обавезама на послу. Уједно Ђенерали је и прва од 90 финансијск­их организаци­ја у Србији са сертификат­ом за породично одговорно пословање.

„Поносан сам на овај сертификат јер потврђује да су нам запослени на првом месту. У нашој компанији ради више од 1.500 људи. Њихово задовољств­о је услов за успешно пословање компаније. С обзиром на то да послујемо у индустрији у којој је темпо рада веома динамичан и интензиван, важно нам је да наши људи могу да ускладе своје приватне потребе са послом“, казао је Драган Филиповић, генерални директор и председник ИО Ђенерали осигурања Србија.

Ова компанија већ извесно време својим запосленим­а омогућава рад с флексибилн­им радним временом, рад ван канцелариј­е, посебан пакет погодности за особе са инвалидите­том, саветовање родитеља при уписивању деце у средње школе, скраћено радно време након породиљско­г одсуства уз исплату пуне зараде, додатне дане годишњег одмора за самохране родитеље, плаћање школског материјала за децу самохраних родитеља.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia