Ђ

ПРИЗНАЊЕ ЂЕНЕРАЛИ ОСИГУРАЊУ СРБИЈА Запослени на првом месту

Nin - - У Фокусу - Н. Н.

енерали осигурање Србија је прва финансијска организација у Србији и региону која је добила сертификат за породично одговорно пословање. Сертификат се додељује предузећима која својим запосленима омогућавају да лакше ускладе обавезе у приватном животу с обавезама на послу. Уједно Ђенерали је и прва од 90 финансијских организација у Србији са сертификатом за породично одговорно пословање.

„Поносан сам на овај сертификат јер потврђује да су нам запослени на првом месту. У нашој компанији ради више од 1.500 људи. Њихово задовољство је услов за успешно пословање компаније. С обзиром на то да послујемо у индустрији у којој је темпо рада веома динамичан и интензиван, важно нам је да наши људи могу да ускладе своје приватне потребе са послом“, казао је Драган Филиповић, генерални директор и председник ИО Ђенерали осигурања Србија.

Ова компанија већ извесно време својим запосленима омогућава рад с флексибилним радним временом, рад ван канцеларије, посебан пакет погодности за особе са инвалидитетом, саветовање родитеља при уписивању деце у средње школе, скраћено радно време након породиљског одсуства уз исплату пуне зараде, додатне дане годишњег одмора за самохране родитеље, плаћање школског материјала за децу самохраних родитеља.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.