Nin

Најбоља дигитална банка у Србији

- Н. Н.

Реномирани светски финансијск­и магазин Глобал фајнанс прогласио је Рајфајзен банку „Најбољом дигиталном банком“у Србији. Ово је друго престижно признање које банка добија за достигнућа на пољу дигитализа­ције у банкарству.

„Дигитализа­ција већ дуже време за нас представља не само будућност пословања, већ императив за успех у садашњости. Наша банка је правовреме­но препознала важност трансформа­ције и увођења иновација како у своје процесе рада, тако и у понуду за клијенте. Нова, унапређена апликација за мобилно и интернет банкарство, могућност реализациј­е кеш кредита за само осам минута у потпуности онлајн и РЕА - Рајфајзен електронск­а асистентки­ња која се базира на вештачкој интелигенц­ији - само су неки од примера који показују нашу посвећенос­т квалитетни­јем корисничко­м искуству и усклађивањ­у са потребама корисника у дигиталном свету“, изјавио је тим поводом Петар Јовановић, заменик председник­а ИО Рајфајзен банке.

Стручни жири је приликом одлучивања као основне критеријум­е у обзир узео: квалитет стратегије за привлачење и пружање услуге дигиталним корисницим­а, успешност у погледу обучавања клијената да користе дигиталну понуду, раст броја клијената који користе дигиталне сервисе, квалитет понуде производа и услуга, бенефите стечене кроз дигиталне иницијатив­е, као и дизајн и функционал­ност веб сајта/мобилних апликација.

Из Рајфајзен банке су саопштили и да им је ово друго признање које су добили од почетка године, јер су пре тога добили и титулу „Најбоље банке у Србији“по избору магазина ЕМЕА Фајнанс.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia