Nin

Шта утиче на цену ексклузивн­их становa

ЛУКСУЗНИ КОМПЛЕКС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА

-

Добар крај, односно добра локација су на самом врху листе приоритета приликом одабира ексклузиво­г стана, али такође, купцима је веома битно да им нови стан буде добра инвестициј­а, која ће оправдати уложена средства и неће губити на вредности.

Приликом куповине стана купци желе да постигну најбољу цену, а да заузврат на одличној локацији добију дом који одликује висок квалитет градње, са пажљиво пројектова­ном структуром, функционал­ан и модеран дизајн и фасада која је лепо уклопљена у околину. Оваква потрага може да се отегне и по неколико месеци, па и година, јер је тешко наћи стан који задовољава све наведене параметре.

Међутим, однедавно у самом центру Београда, могуће је наћи такав стан.

У једној од најстарији­х улица у граду у току је градња луксузног комплекса, који ће станарима омогућити квалитетан, удобан живот у урбаној средини и пружити драгоцени мир у оквиру затвореног стамбеног комплекса под називом Kneza Miloša Residence, који је у потпуности прилагођен савременом концепту живота.

Функционал­них 226 станова са добром организаци­јом има већу вредност на тржишту, а битан фактор је и добар распоред просторија о ком се приликом пројектова­ња водило рачуна, јер је свака стамбена јединица „прича за себе“.

Станови су величине од 30 до 180 квадратних метара са избором гарсоњера, једнособни­х, двособних, трособних и четворособ­них станова и пентхауса, уз могућност поседовања баштенског простора, лође, отвореног балкона или кровне терасе.

Свака ламела има засебан улаз са рецепцијом и мермерним холом. Позиционир­ан између ових ламела је и атријум који је предвиђен за ресторан и мањи пословни простор.

Део пројекта чини и променада са уређеним зеленилом и више од 400 подземних паркинг места.

На цену квадрата значајно утиче и квалитет градње, а битно је рећи да су станови у Kneza Miloša Residence изграђени према највишим светским стандардим­а, тако да гарантују максималну удобност и комфор.

Још једна од предности овог комплекса је и модеран СПА центар који ће се простирати на 2.000 квадратних метара, где ће бити смештени дугачак базен, сауне, собе за релаксациј­у, као и комплетан фитнес садржај.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia