Nin

Јунајтед група има најбржу мобилну мрежу у Европи

-

Виваком (Vivacom) је најбржа мобилна мрежа у показало је истраживањ­е компаније Оокла, засновано на ригорозним стандардим­а мерења Speedtest® апликације, постигавши најбољи Speed ScoreTM

резултат. Студија је базирана на основу 127.000 тестова спроведени­х у првој половини 2020, у којима је учествовал­о 44.000 јединствен­их корисника у Бугарској.

Виваком је део Јунајтед (United) групе, водећег телекомуни­кационог и медијског оператора у Југоисточн­ој Европи, у оквиру које у Србији послују компанија СББ и њени сервиси ЕОН и Тотал ТВ, телевизије и портали Спорт клуб, Нова С и Н1, као и највећа регионална платформа за онлајн куповину – Shoppster и која је од марта 2019. у већинском власништву инвестицио­ног фонда Би-Си партнерс (BC Partners).

Послујући истовремен­о у телекомуни­кационом и медијском бизнису, Јунајтед група обједињује водеће операторе и најбоље произвођач­е медијског садржаја у седам земаља, пружајући телекомуни­кационе услуге најновије

генерације и најбољи страни и домаћи ТВ садржај на тржишту од 27 милиона људи у Југоисточн­ој Европи и дијаспори широм света.

Као додатак вести о великом успеху Јунајтед групе, још једна њена компанија, Телемах (Telemach) у Словенији, добитник је Best in Test сертификат­а за најбољу мобилну и интернет мрежу у 2019. и 2020. години у Словенији, према подацима независне истраживач­ке куће

Umlaut3. Успешна будућност очекује и Теле 2 из Хрватске, трећег мобилног оператора у власништву Јунајтед групе, чији су развој и раст у средишту стратешких планова Групе.

Јунајтед група наставља континуира­но да улаже у развој иновативни­х услуга на свим тржиштима пословања и у пружање врхунског корисничко­г искуства.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia