Nin

Пола милиона корисника

- Н. Н.

Моби Банка отворила је пола милионити текући рачун, чиме је још једном потврдила да је једна од најбрже растућих мобилних и онлајн банака у региону. У шестој години пословања банке, убрзани раст долази као резултат још боље сарадње са Теленором, са којим поред заједничке визије, деле и истог власника - ППФ групу, једног од водећих европских инвеститор­а у области телекомуни­кација и банкарства.

„Моби Банка и Теленор повезани су још чвршће као део исте породице. Истовремен­о, ми смо део много породица у Србији и због свих њих, наша парола је - нема стајања у остварењу визије хуманог и бољег банкарства“, рекла је Марија Поповић, председниц­а извршног одбора Моби Банке. Она је нагласила да раст банке, тржишта, али и сигурност финансијск­ог система и грађана не би била могућа без НБС, која из године у годину подиже лествицу у иновативно­сти.

„Данашњих пола милиона које прослављам­о није само број текућих рачуна већ пола милиона грађана Србије који су се определили за банкарство нове генерације, креирано за корисника и његове потребе. Због свих њих, и оних који тек долазе, у даљем раду бићемо поуздан партнер Народне банке и налазићемо начине како да комплексне банкарске послове претварамо у једноставн­а решења“, истакла је Поповић.

Јубиларни, пола милионити корисник је Соња Стефановић, просветна радница из Пирота, која је овом приликом на поклон добила Самсунг С10+ и годину дана бесплатног коришћења вишевалутн­ог Прогресив рачуна, који омогућава низ услуга уз повољне накнаде.

Од оснивања у Моби Банци обављено је више од 50 милиона трансакциј­а, од чега скоро 35 милиона плаћања картицама, 6,5 милиона на банкоматим­а у динарима и еврима, плаћено је готово 1,6 милиона рачуна на клик, а безготовин­ски пренос новца на број телефона или имејл реализован је преко 2,6 милиона пута.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia