PODCAST BH/BM

Berita Harian - - GAYA HIDUP -

#NoTapis mengetenga­hkan personalit­i dari pelbagai bidang dan latar belakang yang membincang­kan isu yang dekat dengan hati mereka.

Anda juga boleh menikmati podcast ‘Cakap Masjid’ juga terbitan BH/BM, yang mengetenga­hkan asatizah setempat dan membincang­kan isu-isu sosio-agama.

Berikut tiga cara mudah untuk nikmati podcast BH –

‘Cakap Masjid’ dan #NoTapis:

1. Muat turun aplikasi Spotify dalam telefon bijak.

2. Tekan #NoTapis atau Cakap Masjid di ruang pencarian podcast. 3. Follow #NoTapis atau Cakap Masjid untuk menikmati kandungan kami. Ikuti podcast kami di www.BeritaHari­an.sg atau ‘Follow’ di Spotify.

Antara episod menarik dan terkini #NoTapis termasuk episod bersama Papa Rok Ramli Sarip bertajuk ‘Majulah Singapura bukan sekadar lagu, tapi satu doa’; episod bersama Fatimah Mohsin bertajuk ‘Bapaku Raja Lelong’ dan episod bersama Riz Sunawan yang ‘Tetap positif meski hidapi penyakit tiada penawar’. Antara episod ‘Cakap Masjid’ pula termasuk bersama Ustaz Pasuni Maulan, yang membincang­kan isu-isu berkenaan rumah tangga dan ketaatan kepada ibu bapa serta Ustaz Khairul Anwar Mohamed Aznan dan Ustazah Nadia Hanim Abdul Rahman yang membincang­kan isu berkenaan pengorbana­n.

Newspapers in Malay

Newspapers from Singapore

© PressReader. All rights reserved.