Dennik N

Takú ti strelím

Bolí ma z teba hlava. Je mi z teba zle. Keby som ťa nemala, kde by som dnes bola.

-

Kožu z teba zderiem. Palicu na tebe zlomím. Roztrhala by som ťa ako žabu. Zbijem ťa ako koňa. Keď to neurobíš, tak ťa vyplieskam remeňom, až si nesadneš. Mám ti streliť? Zavriem ťa do komory? Si sprostá? Mám ti to zopakovať? Čo som ti povedal? Nerozumela si? Nie si schopný urobiť ani takú jednoduchú vec? Myslíš, že niekoho zaujímaš? Si hluchý? Si slepá? Onemela si? Nevieš rozprávať? Čo si taký strachopud? Čo sa správaš ako malá? Prečo nie si ako tvoja setra? Prečo nie si dobrá? Prečo si stále taký zlý? Nedokážeš sa to už konečne naučiť? Po kom si taký idiot?

Si idiot. Si nanič. Si debil. Si presne ako tvoja matka (otec, svokra, brat). Nikdy nič nedokončíš. Zase si to urobil zle. Ako vždy. Bojíš sa ako baba. Prestaň fňukať. Nič nevydržíš. Si neschopný. Si neznesiteľ­ná. Rozprávaš blbosti. Nič nechápeš. Si lajdáčka. Hlupák. Krava sprostá. Bastard. Smrad. Huba sa ti nezavrie.

Čo sa furt vypytuješ? Lebo! Lebo som povedal! Nestaraj sa! Rob, čo ti kážem! Počúvaj! Poslúchaj! Vypadni! Veď počkaj, keď príde otec! Choď mi z očí! Nechcem ťa už viac vidieť! Nechaj ma na pokoji! Nechoď za mnou, kým sa nepolepšíš! Nevracaj sa. Príď, keď budeš dobrá. Keby si bol dobrý, neboli by sme takí unavení. Kvôli tebe sa hádame. Kvôli tebe sme stále v robote. Kvôli tebe nestíham. Som z teba na nervy. Si vôbec naša? Odnesiem ťa do domova. Nechám ťa tu, nech si ťa niekto vezme. Kto by ťa chcel? Nech si ťa zoberú čerti (Cigáni, strašiaci, periak). Zavolám sociálku? Zavolám policajtov. Pôjdeš do väzenia. Tam ťa napravia. Zaslúžiš si jednu. Prečo si taký hnusný? Si neznesiteľ­ná. Bolí ma z teba hlava. Je mi z teba zle. Keby som ťa nemala, kde by som dnes bola. Hanbím sa za teba. Nechceli sme ťa. Ruinuješ ma. Čo by za to iné deti dali…

Ako by mi bolo bez teba dobre. Všetko je tvoja vina. Bež už radšej spať. Nech ťa tu už nevidím. Buď už konečne ticho. Čo stále reveš? Kvôli každej kravine ma otravuješ. Nezaujíma ma to. Rob si čo chceš. Je mi to jedno. Nemám ťa rada. Si nanič. Som nanič. Som neschopný. Som nikto. Nemám na to. Nikdy som nič nedokázal. Nič nedokážem. Som zlý. Nikoho nezaujímam. Neznášam sám seba. Neznášam ich. Nájdem si ich. Zabijem ich. Vyzabíjať ich ako prasatá. Vystrieľať všetkých do jedného. Aj s ich rodinami. Najskôr deti, potom ženy a nakoniec mužov. Do plynu, pod nôž, nakopať, podrezať, obesiť, guľku do hlavy. Viem, kde bývaš. Nájdem si ťa. Zabijem ťa.

Newspapers in Slovak

Newspapers from Slovakia