Hospodarske noviny

Na začiatku si mi nebol sympatický

Ona je racionálna a kasu i vedenie biznisu drží pevne v rukách, On je zas umelec a vizionár. Katarína a Zsolt takáčovci sa roky dopĺňajú ako priatelia, manželia aj partneri v podnikaní.

-

zoznámenie

Katarína: Prvýkrát sme sa videli, keď si učil angličtinu na základnej škole, ale prvé ozajstné stretnutie prebehlo, keď si pracoval ako dídžej na diskotéke. Ja som vtedy tancovala v jednej tanečnej skupine a chodili sme tam vystupovať, tam si si ma asi vyhliadol (úsmev).

Zsolt: Pre mňa si bola od začiatku veľmi sympatická, mal som o teba záujem, ty až tak nie.

Katarína: Určite si nebol moja prvá láska, nebol si mi sympatický (smiech). Pritom si bol celkom známy a lepili sa na teba dievčatá. Asi ti imponovalo to, že u mňa to tak nebolo. Zsolt: Inde som bol atraktívny, nie však u teba, to ma fascinoval­o. Potom sme sa však stretávali na káve.

Katarína: Až sa z nás stali kamaráti.

Zsolt: Najviac ma priťahoval­o, že si bola úprimná, dobre sa s tebou rozprávalo, cítil som sa s tebou skvelo. Mali sme spoločné záujmy. Nebolo to len o vzhľade, aj keď ja som bol vtedy vysoký, svalnatý...

Katarína: (Smiech) Jasné. Neskôr si mi povedal, že si sa dokonca modlil, aby sme sa dali dokopy. Potom prišiel zázrak a zamilovala som sa. Očaril si ma tým, aký si mal prehľad, vedel si zaujímavo rozprávať.

rozdielne povahy a práca

Zsolt: Si veľmi príjemná a vyzeráš veľmi mlado. Minule sa ma dokonca jedna pani pýtala, kde mám dcéru, a myslela teba. To ma dojalo, len som nevedel, či ty vyzeráš tak dobre alebo ja zle (smiech). Si aj veľmi pracovitá. Celú našu firmu v súčasnosti riadiš ty. Odkedy podnikám, bola si vždy pri mne, pracovali sme spolu, aj v tom sme si veľmi rozumeli. Katarína: Po strednej škole sme hneď podnikali so školskými bufetmi, potom sme viedli diskotéku, kde sme zarobili na kúpu a stavbu Hotela Galanta. Aktuálne už niekoľko rokov pôsobíme v kaštieli.

Zsolt: Vzájomne sme sa dopĺňali aj kvôli odlišnosti­am. Ja som skôr uletený, umelecký typ, vymýšľam divadlá, podujatia a míňam peniaze (úsmev).

 ?? ??

Newspapers in Slovak

Newspapers from Slovakia