Hospodarske noviny

Vedel som od prvej sekundy, že si tá pravá

Ona je Pokojná, so zmyslom Pre detail, On vizionár Plný nápadov a Obaja sršia dobrosrdeč­nosťou. ANDREJ a ZUZANA CHOVANOVCI vytvorili nielen rodinu, ale aj úspešnú značku lebeddie.

-

ZOZNÁMENIE

Andrej: Zoznámili sme sa na oslave kamarátky. Od prvej sekundy som vedel, že chcem teba, to bolo pred jedenástim­i rokmi.

Zuzana: Všimla som si ťa hneď. Ako si totiž vošiel, zhodil si vešiak so všetkými bundami (smiech). Potom si sa snažil dostať ku mne tak, že si na seba niečo vylial a tváril sa, že si kvôli tomu musíš presadnúť ku mne, a poveril si kamaráta, aby zistil, či niekoho mám. Začali sme sa rozprávať, neskôr si písať a potom randiť. Presvedčil si ma tým, že si sa chcel rozprávať a počúval si, čo hovorím. Bolo to jednoducho iné (úsmev). Andrej: Upútala si ma prirodzený­m vyžarovaní­m. Vycítil som, že si partnerka do života. Máme aj podobný zmysel pre humor. Zuzana: Keď máme ťažký deň, povieme si niečo zábavné či ironické, a tým to odľahčíme.

Andrej: Zrazu sa smejeme a už je dobre. V hocijakej situácii mi vieš zlepšiť deň.

PRÁCA AJ VÁŠEŇ

Zuzana: Všetko sa začalo psíkom Eddiem, ktorého sme mali ešte pred Berniem. Nebola som „psičkár“, ty áno a dlho si ma lámal, aby sme si nejakého zadovážili. Eddie bol u nás v dočasnej opatere a počas nej sa to zlomilo, ukázal si mi lásku k psom.

Andrej: Väčšina tých, ktorí nemali psa, majú dojem, že to bude starosť. Ja som mal viacero psov, tak som vedel, že treba urobiť krok cez tú bariéru a psa začnete vidieť ako obohatenie a stane sa členom rodiny.

Zuzana: Keď prišiel Eddie, v pelechu, ktorý sme mu kúpili, sa nevedel udomácniť. Tebe napadlo vymyslieť mu taký, v ktorom mu bude dobre.

Andrej: Ten sa stal cestou k biznisu, ktorý vedieme. Mal som rozbehnutú kariéru, pôsobil som v zahranične­j politike, v medzinárod­ných vzťahoch, na ambasáde, vždy som však túžil mať vlastný projekt.

Newspapers in Slovak

Newspapers from Slovakia