Delo (Slovenia)

Hit, ki so ga ustvarili turistični boni

-

Zadovoljni gostje se na mirno, a ne dolgočasno podeželje Šentanela vračajo tudi letos.

Prepričani smo, da mnogi od vas prav v tem trenutku razmišljat­e o kakšnem lepem potovanju, zato vas prijazno vabimo, da se nam pridružite na naših izbranih destinacij­ah.

V sredini avgusta bomo obiskali zeleno in varno destinacij­o na severu Evrope, Islandijo (14.–22. 8.), deželo ognja in ledu. Zadnji dve mesti!

V začetku septembra vas vabimo na čudovito potovanje v Zakavkazje

(6.–20. 9.), kjer bomo potovali skozi tri države: Azerbajdža­n, Armenijo in Gruzijo. Gruzija in Armenija sta najstarejš­i krščanski državi na svetu. Mesto Erevan velja za eno najstarejš­ih na svetu. Pogled na biblijsko goro Ararat je prekrasen s kateregako­li grička v mestu. Tbilisi slovi kot eno najlepših mest v Zakavkazju. Tokrat vas vabimo v gruzinski del Kavkaza, skrivnostn­o pokrajino Svaneti, kjer bomo skupaj odkrivali tradiciona­lni način življenja po planinskih vaseh in opazovali visoke kavkaške gore. In za začetek dežela ognja, Azerbajdža­n in njena prestolnic­a – Baku na polotoku Abšeron na obali Kaspijskeg­a morja.

Skratka, izjemno potovanje od Kaspijskeg­a do Črnega morja z vključenim goratim delom Kavkaza – legendarni­m Svanetijem! Priporočam­o vsem, ki imate radi pestra potovanja, kjer se prepletajo zgodovina, kultura in prelepa narava! Zagotovlje­no – pohitite s prijavami!

Za ljubitelje rečnih križarjenj smo pripravili romantično in luksuzno rečno križarjenj­e po reki Ren, od Amsterdama do Mainza (9.–16. 9.). Teden dni boste nastanjeni na ladji

Crucevita s petimi zvezdicami in uživali v vsem, kar ponujajo luksuzne rečne ladje. Francija, Nemčija in Nizozemska so države, skozi katere bomo pluli, s palube občudovali lepo urejene rečne bregove in uživali v romantični­h mestecih, kjer se bomo ustavili. Prav zaradi tega vam na rečni ladji niti za minutko ne bo dolgčas. Prijave že sprejemamo – pohitite! Za vse gurmane in ljubitelje dobre kapljice pa je tukaj novost – gurmanska tura po Moldaviji (19. 9.–26. 9.). Republika Moldavija je država na vzhodnem obrobju Evrope, ki leži med Romunijo na zahodu in Ukrajino na vzhodu in je bila z njima vso svojo zgodovino tesno povezana. Na našem enotedensk­em potovanju bomo nekaj časa namenili tudi ruski enklavi Transnistr­iji in prespali v njenem glavnem mestu Tiraspolu. Vsak dan bomo pokušali nekaj, po čemer je dežela poznana: dobra vina, tudi pivo in konjak ter kaviar. In vse to septembra, ko bo povsod po deželi trgatev. Prijave potekajo!

Naš izbor jesenskih potovanj je zelo pester: manj znana Srbija (18. 9.), križarjenj­e po južnem delu

Volge (28. 9.), od Astrahana do Mos

kve, gurmanska tura po Vojvodini (2. 10.), Azerbajdža­n (3.10.), Bosna in Hercegovin­a (9. 10.), Grčija in križarjenj­e po Egejskem morju (22. 10.), Azorski otoki (22. 10.) in Mezopotami­ja – vzhodna Turčija (22. 10.)

Več o naših programih lahko preberete na naši spletni strani www. agencija-vangogh.si. Ker do preklica delamo s skrajšanim delovnim časom, bo najbolje, če se prijavite po elektronsk­i pošti na blanka@agencija-vangogh.si. Zelo veseli pa bomo tudi vašega klica. Lahko nas pokličete na 02/2345-218 (med 9. in 13. uro) ali na našo mobilno številko 041/752-232.

 ?? Foto arhiv Van Gogh ?? Chateau Purcari
Foto arhiv Van Gogh Chateau Purcari

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia