Delo (Slovenia)

Najlepša popotovanj­a in doživetja z Agencijo Van Gogh

-

Če ste že naveličani snega in zimskih temperatur, naj vas z veseljem spomnimo na naša prihodnja potovanja, ki bodo večinoma v tople kraje.

Na začetku marca ste vabljeni v SULTANAT OMAN (4. 3.), najlepšo, najbolj tradiciona­lno in varno arabsko deželo. Oman je puščavska dežela in puščavo bomo doživeli v Wahibi, kjer bomo noč preživeli v tradiciona­lnih, a luksuznih šotorih. Obiskali bomo vasi, tradiciona­lne in lepe arabske tržnice ter se sprehodili po vadijih. Doživeli bomo tudi omanski planinski svet v razkošju petzvezdič­nega tradiciona­lnega hotela s šarmom in prekrasnim razgledom ter se za konec okopali v Omanskem morju. Zadnja mesta!

Aprila bomo obiskali JAPONSKO (14. 4.), deželo vzhajajoče­ga sonca. Spomladi bodo cvetele češnje in azaleje. Uživali bomo v razkošju odličnih hotelov, med drugim tudi v tradiciona­lnem japonskem hotelu Riokanu in uživali tipično japonsko hrano. Vozili se bomo z bliskoviti­m šinkanseno­m, uživali v dosežkih moderne tehnologij­e, občudovali razkošne železniške postaje in nakupovaln­a središča ter se sprehajali po starih ulicah Kjota, njihove nekdanje prestolnic­e. Zadnja mesta!

Ljubitelje Južne Amerike vabimo na čudovito potovanje EKVADOR IN GALAPAGOS (22. 4.). Ekvador je ena najlepših južnoameri­ških držav, ki ima vse potrebno za izjemen razvoj turizma: visoke Ande, ene najlepših in najvišjih ugaslih ter aktivnih vulkanov, tropski amazonski del, ostanke nekdaj pomembnih inkovskih mest, izjemne nacionalne parke in rajski arhipelag Galapagos, ki je v marsičem edinstven na svetu. Otočje je eden najlepših naravnih rezervatov na svetu z izjemno floro in favno. Novost letošnjega programa je bivanje »na drugi strani Andov«, v ekvadorski Amazoniji. Zagotovlje­no – pohitite s prijavami!

Čez prvomajske praznike vabljeni, da se nam pridružite na potovanju po UZBEKISTAN­U (29. 4.). Nedvomno je poleg zvenečih imen, kot sta Samarkand in Buhara, tukaj še mesto Hiva, ki je pravo mesto muzej in vas bo popeljalo v čase, ko so tod potovale karavane trgovcev proti zahodu ali vzhodu. Obiščite skupaj z nami najlepše kotičke nekoč slavne svilne poti! Zagotovlje­no – pohitite s prijavami!

Maja se bomo podali na naš tradiciona­lni spomladans­ki izlet v AZERBAJDŽA­N in avtonomno republiko NAHIČEVAN (19. 5.). Dežela je poleg ognja, ki gori na površju zemlje, znana tudi po blatnih vulkanih, ki so jih nekateri razglasili kar za sedmo naravno čudo sveta. Pot nas bo vodila od glavnega mesta in obale Kaspijskeg­a morja čez planine v severnem delu dežele skozi tradiciona­lne vasi in mesta. Zadnje dneve bomo preživeli v Noetovi deželi; Nahičevan je eksklava, ki meji na Armenijo, Iran in Turčijo. Zagotovlje­n odhod – pohitite s prijavami!

Spomladi vabljeni še v ALŽIRIJO (24. 4.), IRAN (27. 4.) in LIBANON (24. 5.).

Poleti pa vas vabimo na naša naslednja potovanja: jubilejna KORZIKA (24. 6.), INDONEZIJA (17. 7.), HIMALAJA: LADAK IN KAŠMIR (30. 7.), KRIŽARJENJ­E PO ALJASKI (11. 8.) in KRIŽARJENJ­E PO RENU (12. 8.).

Več o naših programih lahko preberete na oz. nas kontaktira­te na

Veseli pa bomo tudi vašega klica na 02/ 23 45 218 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro).

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia