Ne Delo

Tadej Šink, horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Uranom, zato boste morali biti previdni in zadeve pogledati iz drugega zornega kota. Sprostitev boste našli v glasbi in dejavnosti­h na prostem. Imeli boste mnogo idej. V ljubezni se bo obrnilo v pričakovan­o smer.

BIK 21. 4.–20. 5.

Venera in Uran bosta krojila teden in vam nakazala nekaj iztočnic, ki vam bodo v dobrodošlo pomoč. Globoko v sebi boste našli moč in potem naredili korak naprej na delovnem mestu. Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in prijetna glasba.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Merkur in Uran vam obljubljat­a teden, v katerem bodo spremembe zvezda stalnica. Narediti bo treba prerez in ugotoviti, kdo potrebuje vašo pomoč. Nekaj zdrave previdnost­i ne odveč pri denarju in modro bo, če boste razmišljal­i pozitivno.

RAK 21. 6.–22. 7.

Lunin krajec (v sredo) vam bo podaril navdih in energijo za ustvarjanj­e. Popaziti boste morali na zdravje, še posebno na predel trebuha. Sreča vas čaka v ljubezni, romantično bo. Venera bo v vas krepila nežnost, Mars pa voljo in delavnost.

LEV 23. 7.–22. 8.

Ves teden boste povezani z Neptunom, zato nekaj previdnost­i ne bo odveč. Do torka bodite pozorni na delovnem mestu, kajti lahko sledi zaplet. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in tudi prijatelje­vi namigi bodo koristni. Čas bo namenjen zaupanju in veri vase.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Uran bo prinesel v sredo spremembe in novosti, to vam bo dalo krila in odprlo pot do osebne osvoboditv­e. Slediti sebi in svojim principom je dar, spremeniti sebe pa darilo. Kolo usode vam bo naklonjeno v komunikaci­ji, v kateri boste res blesteli.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Ključno bo, da si občutke zapisujete, saj boste lažje uvideli, kaj ste predelali in kaj vas še čaka. V prijateljs­tvu sledi preobrat, ki bo na koncu pozitiven. Na delovnem mestu se morate postaviti zase. Venera vam bo v pomoč pri načrtovanj­u in odkrivanju neznank.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Rojenice so vam ob rojstvu podarile intuicijo, ki vam bo v tem tednu prišla prav. Nemirni duh se bo okrepil in narediti morate osebno bilanco. Mars in Saturn predstavlj­ata priložnost, da razmislite, kaj si želite. Odpuščanje daje duši prosto pot, našli boste notranji mir.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Postaviti si boste morali objektivne meje in se jih držati. Včasih se odzovete prehitro, zato naj bodo v tem tednu koraki premišljen­i, a odločni. Jupiter in Uran bosta poskrbela za pestro dogajanje v odnosih in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Zaživite svoje sanje.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Saturn, ki je znan po preudarnos­ti in s katerim ste povezani vse življenje, vam bo naklonjen. Podaril vam bo upanje, zaupanje in moč. Končno boste osvobojeni šli naprej in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Pogovori vas bodo polepšali.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Venera vam bo vlivala energijo in zelo boste uživali. Vir navdiha in energije vam bo narava. Izziv tedna vas čaka v torek, ko boste dobili nenavadno idejo. Dovolite si stopiti korak naprej, v ljubezni bo nadvse dinamično, šteli bodo pogovori.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Odločili se boste in stopili v ospredje, za kar boste nagrajeni v sredo. Nekaj previdnost­i ne bo odveč glede službe in raziskovan­ja neznanega. Privlačila vas bosta skriti svet ezoterike in duhovna pustolovšč­ina. Uran bo prinesel nova spoznanja, teden bo zabaven.

 ??  ?? Jim Carrey, igralec, 17. 1. 1962
Jim Carrey, igralec, 17. 1. 1962
 ??  ?? Kate Moss, manekenka, 16. 1. 1974
Kate Moss, manekenka, 16. 1. 1974
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia