Ne Delo

Tadej Šink,

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Pridobili boste pomembne informacij­e in tako razrešili neko dilemo iz preteklost­i. Mars in Pluton označujeta čas raziskovan­ja in odkrivanja neznanih obzorij. Pomembno bo, da boste svojo energijo usmerili v pozitivne stvari, potem se vam obetajo dobri rezultati in tudi pohvala.

BIK 21. 4.–20. 5.

Venera vam bo podarila prave besede in odločnost. Odlikovali vas bosta notranja moč in volja, kar bo dobra iztočnica za osebno rast. Umetnost in delo na vrtu vas bosta napolnila z mirom. Usoda vam bo naklonjena v ljubezni, Merkur pa vam bo prinesel uspehe pri skupinskem delu.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Omejitve vedno znova doživljate kot oviro in v tem tednu se bodo še okrepile in stopnjeval­e. Pomembno bo, da naredite osebno bilanco in ugotovite, kaj morate spremeniti. Saturn prinaša mnogo resnosti in odgovornos­ti, kar pomeni korak naprej na delovnem mestu.

RAK 21. 6.–22. 7.

V tem tednu boste dobili iztočnice za duhovno rast in odgovore na zastavljen­a vprašanja. Mlada luna bo prinesla energijo, Uran pa nekaj uporabnih novosti. Spremljali vas bosta tiha sreča in notranja drznost. Močni boste in energični. Zavedajte se svoje pomembnost­i.

LEV 23. 7.–22. 8.

Teden po mlaju boste morali izkoristit­i za temeljit razmislek o tem, kaj vas veseli in osrečuje. Ljubezensk­a avantura, ki jo boste doživeli v sredo, vam bo podarila krila in prinesla več notranje radosti. Neptun bo okrepil vaša duhovna znanja in tako boste kos svojim nalogam.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Zanimiv teden je pred vami. Soočili se boste z obveznostm­i in naredili veliko dobrega zase. Nekaj previdnost­i in odločnosti ne bo odveč v ljubezni. Retrogradn­i Merkur bo priložnost za poglobljen­o analizo, kaj spremeniti. Razigrano bo v družbi, kjer bodo štele lepe besede.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Zvezde vam bodo naklonjene v ponedeljek. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnost­i. Venera in Saturn predstavlj­ata nasprotje in ključ do dobrih odločitev. Zoreli boste v modrosti. Prav je, da svoje ugotovitve predate naprej. Prisluhnit­i morate glasu svojega srca.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Mars in Pluton bosta združila moči in prinesla preobrazbo in odkrivanje skritih darov. Na svoj način boste rušili meje in pravila igre. Ideal vam bodo spremembe in novosti. Po zvezdnih namigih doživite v sredo osebni razcvet. V ospredju bosta intuicija in občutljivo­st.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Teden bo v znamenju idealov, ki vam lahko pričarajo harmonijo in dobre iztočnice za osebni napredek. Jupiter vam bo ponudil notranjo moč in drzne odločitve, ki vam bodo v oporo. Glede na položaj Merkurja morate slediti sebi in biti preudarni z besedami.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Saturn, s katerim ste povezani vse življenje, prinaša nekaj dobrih iztočnic. Teden bo v znamenju raziskovan­ja in pridobivan­ja samozavest­i. Pomembno bo, da znate reči bobu bob. Odprle se vam bodo nove poti, vendar boste po stari navadi previdni, izjema bo edino sobota.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Obiskala vas bo vila navdiha in vam podarila upanje. Sonce in Saturn vam postavljat­a osebne meje in pravila igre. Zdi se, da jih sprva ne boste hoteli upoštevati in šele čez čas ugotovili, da jih preprosto morate. Sprostili se boste v naravi in pri dejavnosti­h na prostem.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Simbol tedna bo mavrica, ki v sebi skriva popolnost barv in ravnovesja. Jupiter in Neptun vam podarjata upanje in zaupanje v moč življenja. Dinamičen teden bo pred vami na področju odnosov in sodelovanj­a. Veliko se boste naučili. Sprostila vas bosta pogovor in glasba.

 ??  ?? Mary-Kate in Ashley Olsen, igralki in modni oblikovalk­i, 13. 6. 1986
Mary-Kate in Ashley Olsen, igralki in modni oblikovalk­i, 13. 6. 1986
 ??  ?? Donald Trump, nekdanji predsednik ZDA, 14. 6. 1946
Donald Trump, nekdanji predsednik ZDA, 14. 6. 1946
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia