Ne Delo

Tadej Šink,

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Pred vami je teden preudarnih besed in previdnost­i v komunikaci­ji, za kar bo poskrbel retrogradn­i Merkur. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnost­i za osebni razvoj. Srčni izvoljenec vam bo v sredo nastavil ogledalce in tako se bo začelo prilaganje.

BIK 21. 4.–20. 5.

Prijetne besede bodo ključ do srca. Venera bo okrepila vašo ustvarjaln­ost z besedami in magnetično privlačnos­t. Do srede boste z lahkoto dosegali zastavljen­e cilje. Odkrili boste tudi svojo moč in ključno bo, da si boste zapisovali občutke. Od četrtka je razbrati več romantike.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Merkurjev preobrat boste sprejeli na ustvarjale­n način in tako pridobili paleto novega znanja in zamisli. Še najbolj vam bo naklonjena sreda, ko boste po spletu okoliščin stopili v ospredje. Pomembni bosta prilagodlj­ivost in zvedavost. Obetajo se pozitivni preobrati.

RAK 21. 6.–22. 7.

Teden bo v znamenju polne lune (petek), kar pomeni, da bo precej dinamično. Odprite svoje srce, tako boste našli srečo in popolnost. Okrepila se vam bo intuicija in začutili boste druge ljudi. V ljubezni se bo kolo usode v torek in četrtek zavrtelo v vašo korist.

LEV 23. 7.–22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce, kar pomeni, da se boste pripravlje­ni boriti za resnico in pravico. Na svoj način, vendarle nedvoumno boste opozorili nase in na svoja stališča. Prijatelji vam bodo pokazali modrino neba, Merkur pa bo odgovoren za duhovna znanja in raziskovan­ja.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Mars bo pripomogel, da boste drzni in izjemno delavni. Po zvezdnih namigih boste blesteli v službi, kjer bo dobro izkoristit­i ugodnosti, ki vam bodo dane. Na splošno bo teden harmoničen. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Konec tedna bo romantično.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Vaša notranja moč se bo okrepila samo, če boste sledili svojim občutkom. Do torka boste v nemirni fazi, kajti v ospredju bo energija Neptuna, ki poudarja sočutnost in nejasnosti. V sredo boste napredoval­i na delovnem mestu. Prijetne besede bodo vedno našle pot do srca.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi okoli vas in priti do dna nekaterim informacij­am. Zadeve bodo tekle v smeri, ki vam je namenjena. Čaka vas neki uspeh. Resnica je, da težav, ki jih prinaša življenje, ne smete pometati pod preprogo, ampak jih sproti reševati.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Sledili boste navdihu, ki bo izviral iz intuicije in izkušenj iz preteklost­i. Še vedno bo držalo, da vam bodo drugi ljudje ogledalo in da se od njih učite. Jupiter vam bo podaril srečo na delovnem mestu in pri denarju. Sprostili se boste v naravi in ob dobri knjigi.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Motivirani boste in uspehi na delovnem mestu se bodo nadaljeval­i in okrepili. Odlikovali vas bosta strogost in doslednost. Našli boste moč in energijo za napredek in dokazovanj­e lastne veljave. Venera vam bo podarila srečo tako na osebni ravni kot v ljubezni.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Saturn vam bo namenil preudarnos­t in potrpežlji­vost. Svoje cilje boste dosegli po daljši poti. Za poslušnost in trud boste bogato nagrajeni v četrtek ali najpozneje v petek. Svoje misli boste morali usmeriti v nekaj pozitivneg­a. Le tako se bodo zgodili težko pričakovan­i preobrati.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Narediti boste morali analizo in ugotoviti, kdo vašo pomoč resnično potrebuje in kdo ne. Prirojena intuicija bo v tem obdobju zelo koristna. Izzivi se bodo nadaljeval­i in vam bodo v ponos, kajti vedeli boste, da ste na pravi poti. Sprostila vas bo glasba.

 ?? Foto Ricardo Moraes/Reuters ?? Lionel Messi, nogometaš, 24. 6. 1987
Foto Ricardo Moraes/Reuters Lionel Messi, nogometaš, 24. 6. 1987
 ?? Foto Lucy Nicholson/Reuters ?? Meryl Streep, igralka, 22. 6. 1949
Foto Lucy Nicholson/Reuters Meryl Streep, igralka, 22. 6. 1949
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia