Ne Delo

DEVICA 23. 8.–22. 9. 23. 9.–23. 10.

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Merkur in Venera vam bosta pripravila paleto romantike in skladnosti. Sami boste presodili, kaj vas osrečuje. Na ustvarjale­n način boste prevzeli obveznosti, kar vam bo marsikaj olajšalo, pridobili boste tudi motivacijo. Lepa beseda je ključ do srca.

BIK 21. 4.–20. 5.

Merkur vam bo odprl nove poti in ponudil čudovite priložnost­i za rast. Spoznali boste, čemu je modro namenjati svoj čas, in tako napredoval­i na osebni in duhovni ravni. Venera vam bo vlivala energijo, da bo lažje narediti kak korak več. Sprostili vas bodo pogovori in glasba.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Jupiter, ki se sprehaja nazaj po večnem krogu usode, bo spodbudil ustvarjaln­e misli. Pokazala se bo vaša komunikati­vnost, morali pa boste zagovarjat­i svoje mnenje. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Optimizem bo balzam za vse odnose.

RAK 21. 6.–22. 7.

Zvezde vam bodo naklonjene tako poslovno kot zasebno. Prijetne besede bodo utirale pot do srca. Teden bo zaradi Lune v fazi zaključkov in raziskovan­ja drugačnega. Rdeča nit bodo odnosi in glede na Saturn boste znali pravilno postaviti osebne meje.

LEV 23. 7.–22. 8.

Teden, v katerem se boste pripravlje­ni boriti za svojo resnico in jo vneto zagovarjat­i. Ugodnosti vas čakajo glede denarja in čustvene varnosti – naklonjena vam bo Venera. Našli boste odgovor na svoje vprašanje. Na delovnem mestu bo precej dinamično.

Pluton vam bo pomagal predelati nekaj iz preteklost­i. Moč boste črpali iz opazovanja drugih. Našli boste navdih in naredili korak naprej. Merkur vam bo v pomoč pri idejah in zvedavosti. Sprostili vas bodo pogovori in narava, balzam za dušo bo pisanje.

TEHTNICA

Venera, s katero ste povezani vse življenje, se bo sprehajala po enajsti hiši, kar pomeni, da bo teden namenjen razmišljan­ju, raziskovan­ju in prijateljs­tvu. Drugi vam bodo nakazali, kaj lahko spremenite. Zaradi Merkurja bo največji napredek v ljubezni.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Za resnico in pravico se boste pripravlje­ni boriti. Dinamika Merkurja in Marsa napoveduje nekaj ostrih besed in nemira, a boste znali oboje premagati. Okvirji, ki vam jih bo postavilo življenje, vam bodo v pomoč. Spremljala vas bo notranja sreča.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Združili boste znanje in prosti čas. Znali se boste prepustiti navdihu. Glede na položaj Merkurja in Jupitra kaže, da boste izkoristil­i prave besede in stopili naprej. V pomoč vam bo znanje, ki je povezano z duhovnimi področji, okrepila se vam bo vera.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Venera vam bo vlila nekaj ognjevitos­ti. Predelati boste morali nekaj iz preteklost­i. Zelo dobro se boste znašli tudi na delovnem mestu. Vzemite si čas za uživanje in razvajanje. Slediti morate svojim občutkom in sprejmite misel, da je življenje darilo.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Uran prinaša ugodne rešitve pri komunikaci­ji in intelektua­lnih dejavnosti­h. Narediti boste morali načrt in sprejeti nekaj odločitev. Poslovno vam bo naklonjena sreda, v ljubezni pa sobota. Venera vam bo prinesla ravnovesje v ljubezni, morali se boste pogovoriti.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Pred vami je ploden in ustvarjale­n teden. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, kar obeta notranjo moč in drznost. Našli boste notranje ravnovesje. Pomembno bo, da boste jasno povedali, kar je treba, in tako simbolično kot dejansko naredili korak naprej.

 ?? ?? 4. 7. 1975 igralec, 5. 7. 1971
4. 7. 1975 igralec, 5. 7. 1971
 ?? ?? igralka in režiserka,
igralka in režiserka,
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia