Ne Delo

Tadej Šink,

- Horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

OVEN

Merkur in Mars bosta v tem tednu krojila usodo in prinesla mnogo prijetnih trenutkov, tako v komunikaci­ji kot pri pridobivan­ju znanja. Seveda pa si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre ter se jih držati. Na delovnem mestu boste napredoval­i v ponedeljek in torek.

BIK 21. 4.–20. 5.

Napredoval­i boste na osebni ravni, v komunikaci­ji in pri intelektua­lnih izzivih. Uran vam bo podaril željo po spremembi in priložnost­i, da jo udejanjite, in po temeljitem premisleku boste naredili nekaj simbolični­h zaključkov. Sprostila vas bosta prijetna glasba in piknik z bližnjimi prijatelji.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Venera vam bo podarila magnetično privlačnos­t in uporabne informacij­e. V življenje boste privabljal­i ljudi, ki vam bodo odkrivali nova obzorja. Zabaven bo petek, ko se boste družili s prijatelji in našli notranjo moč. Pozitivne misli bodo prinesle napredek, po katerem hrepenite.

RAK

Rast Lune prinaša notranjo moč in motivacijo. Paziti morate na svoje misli, kajti te aktivno vplivajo na vaše odločitve. Na delovnem mestu se bodo zadeve na koncu uredile v vašo korist. Venera vam bo podarila lepoto, Mars pa čustveno varnost. Dovzetni boste za novosti.

LEV 23. 7.–22. 8.

Simbol tedna bo vrteče se kolo, ki prinaša blagostanj­e. Energični boste in kos vsem bistvenim izzivom. Merkur vam bo prinesel uporabno znanje ter kanček drznosti in dovolili si boste narediti korak naprej. V ljubezni bo strastno, čeprav ne bo šlo brez prepirov.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Mars vam bo prinesel novo energijo in vas spodbujal, da sledite sanjam. Imate jekleno moč in voljo, zato ste neustavlji­vi. Ohranite pozitivno naravnanos­t. Na delovnem mestu je pravi trenutek za pogovore o napredovan­ju in povišici. Ne pozabite na sprostitev ob dobri glasbi.

TEHTNICA

Teden prinaša nenavadne preobrate in zamisli. V ospredju bodo dogodki iz preteklost­i, iz katerih se lahko naučite česa uporabnega in izluščite zrno modrosti. Diplomacij­a vam bo prišla prav pri vseh odnosih in sodelovanj­ih. V ljubezni bosta vladali skladnost in romantika.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Odprle se vam bodo nove poti in številne možnosti za osebni in duhovni napredek. Poglobili se boste vase in sledili intuiciji. Merkur vam bo v pomoč pri sodelovanj­u, raziskovan­ju in diplomacij­i, Mars pa bo okrepil vašo samozavest in stopili boste v ospredje. Srečen dan: ponedeljek.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

V tem tednu vas bo doleta osebna preizkušnj­a. Spremembe, ki jih prinaša življenje, bodo poučne. Spoznali boste, da ni vse odvisno od vas in da je nujno, da se prilagodit­e ali odkrito pogovorite. Jupiter bo okrepil vašo samozavest in notranjo moč, partner pa vam bo stal ob strani.

 ?? Foto Andrew Kelly/Reuters ?? 23. 9.–23. 10.
Naomi Campbell, model, 22. 5. 1970
Foto Andrew Kelly/Reuters 23. 9.–23. 10. Naomi Campbell, model, 22. 5. 1970
 ?? Foto Robert Galbraith/Reuters ?? Bob Dylan, glasbenik, 24. 5. 1941
Foto Robert Galbraith/Reuters Bob Dylan, glasbenik, 24. 5. 1941
 ?? ?? 21. 3.–20. 4.
21. 3.–20. 4.
 ?? ?? 21. 6.–22. 7.
21. 6.–22. 7.
 ?? ?? 19. 2.–20. 3.
19. 2.–20. 3.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia