Ne Delo

Tadej Šink,

- Horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

OVEN 21. 3.–20. 4.

V svoje življenje boste privabljal­i zanimive ljudi. Bolj samozavest­ni boste, a odločiti se bo treba, katerim ciljem se boste najprej posvetili. Pri tem vam bo v pomoč intuicija. Mars vam bo podaril globoka spoznanja, pogovori z bližnjimi pa vam bodo pomagali in vas sprostili.

BIK 21. 4.–20. 5.

Planet preobrazbe Pluton vam bo podaril nova znanja. Prevetrili boste svoje prioritete in se bolj intenzivno posvečali stvarem, ki so vam najbližje. Nekaj previdnost­i ne bo odveč v sredo in četrtek. Po zvezdnih namigih vas uspeh na delovnem mestu čaka v sredo in četrtek.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Teden bo v znamenju raziskovan­ja in učenja. Iz preteklost­i boste znali izluščiti koristne lekcije, ki vam bodo pomagale pri odločitvah. Merkur vam bo pomagal pri komunikaci­ji in sodelovanj­u. V ljubezni bo romantično in strastno, samskim pa se obeta zanimivo poznanstvo.

RAK 21. 6.–22. 7.

Rdeča nit tedna bodo odnosi, Jupiter pa bo poskrbel za pozitivne novice. Zadnji dnevi delovnega tedna so primerni za pogajanja o napredovan­ju in povišku. Čas boste preživljal­i z ljudmi, ki vas bodo osrečevali in od katerih se boste naučili veliko novega in poučnega.

LEV 23. 7.–22. 8.

Navdih bo popotnica za osebno rast. Teden bo krojil stari učitelj Saturn, ki bo prinesel nekaj resnobnost­i, a tudi učinkoviti­h rešitev. V ospredju bodo delovne obveznosti, kjer se boste izkazali s svojim znanjem. Sodelavce prosite za pomoč, če se vam bo nabralo preveč nalog.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Odprle se vam bodo nove poti in priložnost­i za napredek. Koristno boste uporabili svoje znanje in analitične sposobnost­i in spoznali marsikaj zanimivega. Zaradi Merkurjeve­ga vpliva boste energični, v ljubezni pa se bodo stvari začele premikati v smeri, po kateri že dolgo hrepenite.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Dinamičen teden prinaša navdih in odgovore na vprašanja, ki jih boste našli v tišini srca. Romantična energija vas bo polepšala in vam prinesla nova poznanstva. Venera vas bo obdarila s svežino in potrebo po pohvali in občudovanj­u. Na delovnem mestu pričakujte novosti.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Venera vam bo podarila magnetično privlačnos­t in samske čakajo lepe priložnost­i za zanimiv razvoj dogodkov. Vezani škorpijoni se sredi tedna oborožite s potrpežlji­vostjo in pripravlje­nostjo na kompromise. V službi vas čakajo pozitivni preobrati, kar vas bo zelo osrečilo.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Na delovnem mestu boste morali poiskati več izzivov, sicer se lahko začnete resno ozirati po drugih priložnost­ih. Zaradi Marsovega vpliva boste ognjeviti in kos vsem obveznosti­m. V ljubezni bo skladno in romantično, najlepše trenutke pa boste preživljal­i doma.

 ?? Foto Peter Nicholls/Reuters ?? Angelina Jolie, igralka, 4. 6. 1975
Foto Peter Nicholls/Reuters Angelina Jolie, igralka, 4. 6. 1975
 ?? Foto Maja Smiejkowsk­a/Reuters ?? Liam Neeson, igralec, 9. 6. 1952
Foto Maja Smiejkowsk­a/Reuters Liam Neeson, igralec, 9. 6. 1952
 ?? ?? 19. 2.–20. 3.
19. 2.–20. 3.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia