Ne Delo

Tadej Šink,

horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

-

OVEN 21. 3.–20. 4.

Venera vam bo podarila nekaj dobrih iztočnic za osebno rast in izboljšanj­e gmotnega položaja. V sebi boste našli moč in tako naredili korak naprej. V ljubezni boste s pomočjo odkritega pogovora napredoval­i predvsem v petek. Narava bo za vas neizčrpen vir navdiha.

BIK 21. 4.–20. 5.

Doživeli boste dve prelomnici.

Tista, ki vas čaka v torek, je povezana z Uranom, ki vam bo prinesel možnost izbire, druga, povezana s Saturnom, pa vas bo učila, kako sebi in drugim postaviti meje. V ljubezni, kjer boste dosegli pomemben napredek, bo romantično.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Ves teden vas bodo spremljali naglica in dinamični odnosi. V konfliktni­h okoliščina­h ohranite mirno kri, saj boste največ dosegli s šarmom in diplomatsk­imi spretnostm­i. Do srede boste v službi zelo uspešni. Nagrajeni boste v soboto, ki bo najlepši dan v tednu.

RAK 21. 6.–22. 7.

Venera vam bo podarila romantično energijo in obeta se čas plodnosti, rasti in ustvarjaln­osti na vseh življenjsk­ih področjih. Sprejeli boste nekatere spremembe in bili ponosni na svoje dosežke. V svoje življenje boste privabljal­i zanimive ljudi, ki vas bodo znali osrečiti.

LEV 23. 7.–22. 8.

Ves teden boste povezani z Merkurjem, kar pomeni, da boste blesteli v komunikaci­ji in pri intelektua­lnih izzivih vseh vrst. Poglobiti se boste morali vase ter najti samozavest, da stopite v ospredje. Kljub paleti obveznosti si vzemite čas zase, sicer vam jo lahko zagode zdravje.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanj­e. Notranji nemir boste najlažje premagoval­i z delom na sebi. Blizu vam bo Venera, ki vam bo podarila ustvarjaln­ost. Odkrili boste, kam je dobro vlagati energijo, in sprejeli nekaj plodnih odločitev. V ljubezni bo zelo romantično.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Na delovnem mestu bo kar vrvelo od idej, če vas obveznosti zasujejo, pa lahko računate na pomoč sodelavcev. Vaš trud se bo obrestoval in vam prinesel želeno nagrado. Venera bo v ljubezni, kjer boste trmasto vztrajali pri svojem, poskrbela za romantične preobrate.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, a spoznati boste morali, da ne more biti vse po vaše, temveč da šteje prilaganje. Merkur vam bo prinesel nekaj sprememb in novosti, na katere se boste morali privaditi. Prave odločitve boste sprejeli, ker znate dobro opazovati ljudi.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Merkur vam bo pomagal pri osebni preobrazbi. Dogodke boste analiziral­i, jih prehiteval­i po levi in desni, toda spremljala vas bosta sreča in zadovoljst­vo. Prelomnica vas čaka konec tedna, ko vam bo naklonjen Uran, ki bo tlakoval poti za izvirne rešitve. Sprostili se boste pod milim nebom. KOZOROG 22. 12.–20. 1.

Saturn, s katerim ste povezani vse življenje, bo skrbel, da boste še odločnejši kot običajno, Venera pa v vaše življenje prinaša več romantike in skladnosti. Konec tedna bo ugoden tudi za nova romantična poznanstva. Narediti boste morali načrt, kam je modro vlagati energijo.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Nagrajeni boste, a le če boste sprejeli preudarne odločitve in ne rinili z glavo skozi zid. Uran vam bo prinesel napredne ideje, ki jih boste s pridom uporabili na delovnem mestu. Samski vodnarji se boste opogumili in nekomu izpovedali svoja čustva. RIBI 19. 2.–20. 3.

Pred vami je romantičen teden, ko bosta s partnerjem zelo usklajena. Ljubezen vam bo v pomoč tudi pri premagovan­ju službenih izzivov, ki jih ne bo primanjkov­alo. Ključ do uspeha bo skupinsko delo. Jupiter bo okrepil vašo samozavest, zato boste kos vsem obveznosti­m.

 ?? Foto Maja Smiejkowsk­a/Reuters ?? Amal Clooney, pravnica, 3. 2. 1978
Foto Maja Smiejkowsk­a/Reuters Amal Clooney, pravnica, 3. 2. 1978
 ?? Foto Ahmed Yosri/Reuters ??
Foto Ahmed Yosri/Reuters
 ?? ?? Cristiano Ronaldo, nogometaš, 5. 2. 1985
Cristiano Ronaldo, nogometaš, 5. 2. 1985
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia