Ne Delo

Tadej Šink,

- Horarni astrolog, www.tadej-sink.si, Astrološko društvo Modra Luna

OVEN

Srečo v ljubezni bodo dopolnjeva­le tudi poslovne zmage, ki vam bodo v ponos. Na delovnem mestu bo dinamično. Dovolili si boste sanjati, prijatelji pa vam bodo pri tem v veliko oporo. Merkur vam bo ponudil priložnost za osebno rast, da boste uspešni, pa sledite glasu srca.

BIK 21. 4.–20. 5.

Merkur in Venera obljubljat­a komunikati­ven in zabaven teden, ki bo poln presenečen­j in čustvenih preobratov. Privlačili vas bodo skrivnosti in novo znanje, izgubljeno energijo pa vam bo povrnila narava. Pozitivne misli bodo ključ do osebne sreče in odkrivanja notranje moči.

DVOJČKA 21. 5.–20. 6.

Rdeča nit tedna bodo drznost in učinkovite rešitve. Dovolj časa boste imeli tudi za zabavo, sprostitev in prijetne dogodke. Venera in globoki pogovori bodo v ljubezni poskrbeli za pozitivne preobrate. Samski se boste opogumili in končno odkrito spregovori­li o svojih čustvih.

RAK 21. 6.–22. 7.

Naredili boste korak naprej in se osvobodili stvari, ki ste jih prerasli. Na delovnem mestu boste morali veliko energije nameniti učenju, pri tem pa vas bo spodbujal Merkur. Poglobili se boste v svet mistike in napredoval­i v duhovnem znanju, razvedrilo pa vas bo druženje s prijatelji.

LEV 23. 7.–22. 8.

Zaznamoval­i vas bosta strast in odločnost in za pravico se boste pripravlje­ni boriti. Veliko časa boste namenili razmišljan­ju in iskanju pravih poti. Odlikovale vas bodo odlične komunikaci­jske spretnosti, kar boste znali izkoristit­i. Saturn vam bo pomagal sebi in drugim postaviti meje.

DEVICA 23. 8.–22. 9.

Usoda vam bo naklonjena v ljubezni, kjer bosta vladali skladnost in romantika. Stvari boste temeljito analiziral­i in spoznali, da se počasi daleč pride. Predelali boste pomembno lekcijo iz preteklost­i, Merkur pa bo spodbujal sodelovanj­e vseh vrst. V petek in ponedeljek bo dinamično.

TEHTNICA 23. 9.–23. 10.

Konjunkcij­a Merkurja in Venere spodbuja komunikaci­jo in željo po novostih, tudi v ljubezni. Spogledlji­vi boste in hitro nasedli sladkim besedam. Na delovnem mestu je pred vami teden uspešnega sodelovanj­a in plodnih dogovorov. Sprostili vas bodo narava, dobri filmi in glasba.

ŠKORPIJON 24. 10.–22. 11.

Odkrito se boste morali pogovoriti z bližnjimi in najti ravnovesje v sebi. Pri tem vam bo v pomoč intuicija. Usoda vam bo naklonjena v ljubezni. Mars vam bo podaril dober uvid v to, kaj morate v življenju spremeniti. Morda bo sprva boleče, a na dolgi rok vam bo zelo koristilo.

STRELEC 23. 11.–21. 12.

Pred vami je teden, v katerem se vam bodo odprle nove poti in dobre poslovne priložnost­i. Navezali boste koristna poznanstva, nadejate pa se lahko tudi nepričakov­anega zaslužka. Venera vam podarja možnost izbire. Za osebno svobodo se boste pripravlje­ni strastno boriti.

KOZOROG 22. 12.–20. 1.

V ljubezni in tudi pri vseh drugih oblikah sodelovanj­a bo zaupanje ključ do uspeha. Odlikovale vas bodo notranja moč, drznost in pripravlje­nost na kompromise, zato se vam obeta kopica ugodnih rešitev. Saturn vam bo podaril modrost, Merkur pa odlične pogajalske spretnosti.

VODNAR 21. 1.–18. 2.

Polni boste navdiha in vaša dobra volja bo nalezljiva. Neposredno­st vam bo prišla prav v komunikaci­ji, a zavedati se morate, da boste s prijaznost­jo in vljudnostj­o prišli bistveno dlje kot z grobostjo. Venera vam bo prinesla ugodnosti tako v ljubezni kot na finančnem področju.

RIBI 19. 2.–20. 3.

Izzive, ki jih prinaša življenje, sprejmite z odprtimi rokami. Kos boste vsem obveznosti­m, izkazali pa se boste z izvirnimi rešitvami in vaša vrednost v očeh nadrejenih bo zrasla. Venera vas bo obdarila z magnetično privlačnos­tjo in samske ribe se boste morale otepati prosilcev.

 ?? Foto Mario Anzuoni/Reuters ?? Glenn Close, igralka, 19. 3. 1947
Foto Mario Anzuoni/Reuters Glenn Close, igralka, 19. 3. 1947
 ?? Foto Hannah McKay/Reuters ?? Kurt Russell, igralec, 17. 3. 1951
Foto Hannah McKay/Reuters Kurt Russell, igralec, 17. 3. 1951
 ?? ?? 21. 3.–20. 4.
21. 3.–20. 4.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia