Nedeljske Novice

Presenečen­je nad mestom

- A. K.

Prvi glas in obraz vzpenjajoč­evzpen se rockerske atrakcije Jokerker Out Bojan Boj Cvjetičani­n je bil gostitelj nedavnegad­avnega kokoncerta na terasi ljubljansk­e Aleje. Kot podpora se mu je pridružila mlada pevka Stella,la, s katero sta se spoznala na Emi Freš in tudidi pridno opopozarja nase z vse daljšim nizom uspešnihpe­šnih izdaj.izda A to je bil šele prvi sladkorček večera.ečera. Ob hitihhi matične skupine, tudi najnovejši­mjšim A sem tit povedal, je Bojan izvedel še nekajj priredb – oočetu Branetu je za rojstni dan zapelpel Selmo skupinesk Bijelo Dugme, potem pa navdušenov­dušeno publikopub­l nepričakov­ano razveselil še z nekaj zvezdniški­mizvezd dueti. Najprej sta z Guštijemšt­ijem zapela LLed s severa, Tomi Meglič se muu je pridružil memed petjem pesmi Na soncu, z Gregorjemr­egorjem StrasStras­sbergerjem iz skupine MRFYY pa sta izvedla novoletnin­ov mash-up Gola/Umru zate. Za piko na i pa sta napovedala­la še,š da bostata v sklopu poletnepol­etnega odra Siti Teatratra BTBTC, SiTi pod zvezdami, nastopilan tudi v priljublje­niprilju serijiriji koncertov 1na1, v kateri bosta premešala svoja avtorskask­a opusa in dodala še kakšen nepričako-nepričakov­ani zasuk.zasuk. Če ste pravi feni(ce), potem veste, kje bosteoste 18. septembra zvečezveče­r.

 ?? FOTOGRAFIJ­I: OSEBNI ARHIV ?? Bojan Cvjetičani­n je pevec priljublje­ne skupine Joker Out, prav tako pa je tudi predstavni­k mlade generacije, ki po njegovih besedah uspešno jadra čez morje stereotipo­v.
FOTOGRAFIJ­I: OSEBNI ARHIV Bojan Cvjetičani­n je pevec priljublje­ne skupine Joker Out, prav tako pa je tudi predstavni­k mlade generacije, ki po njegovih besedah uspešno jadra čez morje stereotipo­v.
 ??  ?? Za Stello je nekoč izjavil: »Izgleda precej zanimiva punca.« Danes je ena najbolj izstopajoč­ih pevk in ustvarjalk svoje generacije.
Za Stello je nekoč izjavil: »Izgleda precej zanimiva punca.« Danes je ena najbolj izstopajoč­ih pevk in ustvarjalk svoje generacije.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia