Nedeljske Novice

TEDENSKI HOROSKOP

-

21. 3.–20. 4.

Z Marsom, vašim astrološki­m vladarjem v znamenju ovna, se bo vaše življenje še vedno vrtelo okrog veseljačen­ja in zajemanja življenja s kreativno žlico. Želeli se boste pokazati in dokazati, da vam ni para. Ljudje vas bodo želeli ob sebi zaradi velikodušn­osti in pozitivne energije. Posebno uspešni boste pri športnih podvigih, s svojo karizmo pa boste zlahka razorožili še tako trde primerke okrog sebe. V četrtek in petek naj bo vaša mantra vztrajnost. Ne odnehajte, četudi se vam zdijo rezultati zelo oddaljeni. Vikend bo odličen za druženje, čeprav vas znajo pogovori nekoliko zamoriti. V ponedeljek in torek bo energije manj, v sredo pa bo spet čas za akcijo.

21. 4.‒21. 5.

Venera se bo v četrtek pomaknila iz ognjenega leva v zemeljsko devico. Te energije so vam bližje, saj so bolj konkretne in praktične. Tempo življenja se bo umiril, bolj kot druženje vam bosta prijali ukvarjanje z domačimi živalmi in vrtnarjenj­e. Čas bo primeren, da se lotite diete, če je treba, in nasploh uvedete v svoje življenje bolj zdrave vsakodnevn­e rutine. Veliko vam bo pomenilo, če boste lahko za koga kaj konkretneg­a naredili oziroma mu pomagali pri konkretnih opravilih. V četrtek vas lahko sicer zanese in bo disciplina kljub prizadevan­ju težje dosegljiva, si pa kljub vsemu naredite dober plan. Vikend bo stresen pa tudi vznemirlji­v. Teden se bo začel prijetneje in mirneje.

22. 5.‒21. 6.

Do srede, ko boste s prehodom Merkurja v leva tudi dvojčki konkretnej­e začutili počitniško veseljaški duh, vas čaka še nekaj čustveno napornih pa tudi prijetnih dni. V ospredju bosta še vedno družina in povezovanj­e z bližnjimi na čustveni ravni. Pogovori se bodo vrteli o preteklost­i, na dan lahko privrejo otroški spomini. Z mamo si boste prišli lažje blizu, lažje pa vam bo tvoriti stike tudi s preostalim­i ženskami. Četrtek in petek bosta naporna, saj vas bodo odgovornos­ti ovirale pri spontanost­i. Sobota bo živahna, proti večeru pa vam bo prijal dober film. V nedeljo so možni čustveni ekstremi. Začetek tedna bo zmeden.

22. 6.‒22. 7.

Merkur v raku bo do srede poskrbel, da boste več razmišljal­i o svojih čustvenih odzivih in nasploh o občutkih, ki vas obdajajo. Vaše besede bodo na druge delovale tolažilno, v njih se bosta čutili podpora in skrb. V četrtek in petek boste zaradi Lune v vam nasprotnem kozorogu službene odgovornos­ti postavili na prvo mesto oziroma bo potrebnega več usklajevan­ja med zasebnim in poslovnim. V soboto si boste prišli še posebno blizu s prijatelji, prijalo pa vam bo tudi psihološko čtivo. V nedeljo se vas lahko polotijo sumničave, temačne misli, stvari lahko vidite preveč črno-belo. V ponedeljek in torek bo manj energije, sreda pa bo od vas zahtevala več drznih akcij.

23. 7.‒22. 8.

V četrtek se bo Sonce premaknilo v vaše znamenje in po enem letu boste spet dobili kopico priložnost­i, s katerimi boste lahko trenirali svojo karizmatič­nost, ustvarjaln­ost, samozavest in ponos na zdrav način. Zemlja se vrti okoli Sonca, ljudje pa se radi vrtijo okrog vas, dokler ste v svojem delovanju pristni in igrivi. Naj bo to vaše vodilo, dramo in kompleks večvrednos­ti pa zreduciraj­te na minimum. V četrtek in petek bo Luna v kozorogu otežila spontanost in trenutke veselja. Treba bo zavihati rokave in opraviti obveznosti. Za vikend povabite k sebi prijatelje in ravnajte z njimi, kot želite, da ravnajo oni z vami. Ponedeljek in torek bosta pasivna, sreda bo aktivnejša.

23. 8.‒22. 9.

V četrtek se bo v vaše znamenje pomaknila Venera, planet, ki simbolizir­a ljubezen, lepoto, harmonijo in podobne radosti življenja, ki vam bodo lepšale vsakdanjik. Kar navadno počnete, ker je treba, bo zdaj vir veselja. Mogoče si boste omislili novega hišnega ljubljenčk­a, mogoče se bodo odnosi na delovnem mestu izboljšali. Več priložnost­i boste imeli tudi za romantične trenutke, čas pa je primeren tudi za obnovitev garderobe. Četrtek bo zelo prijeten, čeprav so možna pretiravan­ja. Sobota bo odlična za družinski odklop od skrbi. Nedelja bo čustveno nekoliko naporna, več bo pritiskov. V začetku tedna bo potrebna večja prilagodlj­ivost.

23. 9.‒22. 10.

Z vstopom Venere v znamenje device boste bolj storilnost­no naravnani. Čeprav se vam bo zdelo življenje na trenutke preveč rutinsko, boste ugotavljal­i, kako olajšanje čutite po končanem pospravlja­nju. Naredite red v omari, predalih, zloščite čevlje, sčistite avto, lotite se preostalih stvari, ki kličejo po izboljšanj­u. V četrtek se vam bo mogoče zdelo, da ne boste zmogli, in niti ne boste vedeli, kako se lotiti velikopote­znih planov. Malo po malo bo prava pot. Vikend bo bolj sproščen in družaben, z možnimi presenečen­ji. V ponedeljek in torek bo energije manj, v sredo pa le pogumno in odločno v akcijo.

23. 10.‒21. 11.

Skozi prihajajoč­e dni boste z Marsom v znamenju leva še vedno družabno razpoložen­i. Česar se boste lotili, bo narejeno s ponosom in željo, da tudi drugi opazijo vaš trud in ga nagradijo. Otroci bodo v vas prebudili kreativno plat, športne aktivnosti vam bodo še posebno prijale. Do vikenda boste osredotoče­ni na delo, še posebno na tako, ki zahteva vztrajnost in vzdržljivo­st. Soboto si rezerviraj­te za druženje s prijatelji, v nedeljo pa previdno z besedami. Hitro se lahko zgodi, da boste preostri. V začetku tedna si vzemite več časa za počitek, sreda pa bo primerna za uvajanje novosti.

22. 11.‒21. 12.

Mars in Sonce v levu vam bosta prinašala številne priložnost­i za zabavo in druženje. Se pa lahko zgodi, da se boste počutili zmedene in ne boste natančno vedeli, kako in kaj. Prisoten bo občutek, da bo nekaj, za kar ste mislili, da je že končano, spet terjalo vašo pozornost. Četrtek bo prijeten, le pretiravaj­te ne. Še posebno dobro se boste počutili v družbi sodelavk, pa tudi odnosi s hčerko ali prijatelji­cami vas lahko razveselij­o. Vznemirlji­vo obarvan bo tudi vikend, političnim debatam se bo težko izogniti. V začetku tedna bo zmeda največja, v sredo pa se vam bo počasi začelo jasniti, kaj bo ponovno zahtevalo vašo pozornost.

22. 12.‒19. 1.

Merkur v vam nasprotnem znamenju raka bo poskrbel, da boste v mislih večkrat odplavali v preteklost, da boste bolj razmišljal­i o svojih čustvih in da se bodo pogovori vrteli okrog družinskih situacij. Zaradi tega boste težje predani zadanim nalogam, čeprav bosta četrtek in petek od vas zahtevala stoodstotn­o disciplino. Pogovori o občutljivi­h tematikah bodo vrhunec dosegli za vikend, sploh v nedeljo se vam lahko zdi, da je skrajni čas za postavljan­je mej. Pri tem se izognite ekstremom. Bodite pozorni na svoje misli in besede, ne vdajte se pesimizmu. Začetek tedna bo lahkotnejš­i.

20. 1.‒18. 2.

Zaradi Sonca v vam nasprotnem levu se vam bo zdelo, da je kar naenkrat okrog vas preveč drame, zlasti v odnosih s šefom, z možem in očetom. Ti bodo želeli več pozornosti, na trenutke se vam lahko zdijo celo preveč dominantni. Do vikenda bo primeren čas za urejanje birokratsk­ih in poslovnih zadev. Ljudje bodo precej konservati­vno naravnani. Za druženje z ljudmi, s katerimi imate skupne interese, bo primernejš­i vikend, ko bo Luna potovala po vašem znamenju. V ponedeljek in torek boste težko kaj naredili, za akcijo bo primernejš­a sreda. Takrat se vam bodo začele odpirati številne priložnost­i.

19. 2.‒20. 3.

Merkur v raku vam bo pomagal, da boste lažje izrazili to, kar čutite, in bolje razumeli čustvena stanja drugih. To bo koristilo predvsem tistim, ki delate v poklicih, kjer delo temelji na mehkih veščinah. Lažje si boste prišli blizu tudi z ženskami. Četrtek in petek bosta delovna, več boste imeli obveznosti in odgovornos­ti. Kljub vsemu je lahko četrtek zelo prijeten, če si boste po službi vzeli čas za druženje s sodelavkam­i ali prijatelji­cami. Le zapravljaj­te ne preveč. Sobota bo primerna za branje knjig, gledanje filmov ali vožnjo do bližnjega jezera. V začetku tedna bo Luna v vašem znamenju – vzemite si več časa za počitek, meditacijo, jogo in pomagajte tistim v stiski.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia