Nedeljske Novice

Ali je moj telefon okužen?

-

Amnesty Internatio­nal je izdal odprtokodn­o orodje MVT (Mobile Verificati­on Toolkit), ki je bilo zasnovano za odkrivanje pegazovih sledi. Program teče na osebnem računalnik­u in analizira podatke, izvožene iz iphona ali androidneg­a telefona.

21. 3.–20. 4. Četrtek bo eden izmed pestrejših dni. Z Luno v svojem znamenju boste verjeli, da so vse niti v vaših rokah in da je akcija nujna. Zaradi hkratne opozicije Marsa z Jupitrom vas lahko konkretno zanese. Pozneje bo vaš vladar Mars za nekaj časa prestopil v znamenje device, ki vas bo učilo ponižnosti, marljivost­i in ukvarjanja z detajli. Več se boste posvečali zdravju, zdravi prehrani, več pozornosti boste namenjali živalim. Vikend bo po eni strani zelo aktiven in družabno razgiban, po drugi pa bodo neke omejitve. V začetku tedna bo ključ v dobri komunikaci­ji, sploh v torek imajo lahko besede zdravilno moč.

Z Venero v znamenju device boste drugim večkrat na uslugo. Zadovoljst­vo vam bodo prinašali čas, preživet z živalmi, ter red in čistoča okrog vas. Pravzaprav boste precej težili k perfekcion­izmu. To vas zna metati iz ravnotežja zlasti v četrtek. Za vikend boste z Luno v svojem znamenju težili k miru in uživanju v razvajanju vseh petih čutov. Mir boste težje dosegli, potrebnega bo precej prilagajan­ja. Zlasti v soboto je lahko preveč drame in ljudi okrog vas, ki vas bodo rinili iz ustaljenih tirnic. V torek proti večeru pričakujte pozitivno vznemirjen­je, nekaj drugačnega, kot ste vajeni. Dan bo ugoden tudi za spletno nakupovanj­e in ravnanje s tehnologij­o.

S svojim astrološki­m vladarjem v znamenju veličastne­ga in samozavest­nega leva se boste želeli počutili malo bolj pomembno. Mogoče se boste odločili za spremembo frizure ali garderobe ali pa to popestrili z več nakita. Vse več bo priložnost­i za zabavo, druženje in uživanje v prijetnih plateh življenja, še posebno ta vikend bo pestro. V nedeljo se boste zasluženo znašli v središču pozornosti, čeprav se lahko pojavijo določene omejitve, blokade ali strah, da ni tako. Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju, kar bo prineslo veliko besed, poti, opravkov, ki pa lahko v sredo povzročijo več nevšečnost­i in s tem stresa.

Luna bo sicer v fazi upadanja, ko se bodo zadeve normalizir­ale in umirjale, kljub vsemu bosta četrtek in petek precej ognjevita. Z Luno v znamenju ovna pač ne gre drugače, kot da se podate v akcijo in si izborite, kar vam pripada. Športne dejavnosti vam bodo prijale. Vikend bo bolj umirjen, čeprav bo veliko druženja in aktivnosti, ki vam lahko začnejo presedati zaradi preveč drame. Sploh odnosi z očetom ali partnerjem so lahko naporni. Kljub vsemu si vzemite čas, da se umirite in prizemljit­e. Najlažje bo z dobro hrano ali z nego rastlin. Začetek tedna bo razgiban, tudi raztresen, saj boste morali delati več stvari hkrati. Organizaci­ja bo ključna. 23. 7.‒22. 8.

V četrtek se boste počutili izjemno močne in v tej moči se lahko hitro zgodi, da si zadate več, kot lahko uresničite. Bodite previdni s pravnimi zadevami, pri financah in poslovanju s tujino. Sobota bo prijetna, dovzetni boste za novosti. V nedeljo boste mentalno zelo dejavni in prepričlji­vi, besede vam bodo tekle kot namazane. Bo pa potrebno več posluha za nasprotno stran, drugače vas lahko odnese pri postavljan­ju sebe v ospredje. Ponedeljek bo nekoliko težji, možne so omejitve, blokade, slabše počutje. Prva polovica tedna bo v znamenju dogovarjan­ja in kratkih poti, kar vam lahko v sredo prinese precej stresa.

Poleg Venere bo od četrtka v vašem znamenju še Mars, kar vam bo poleg povečanih možnosti za ljubezen, veselje in harmonijo prineslo še več bojevitost­i in odločnosti. V vašem življenju se bo pojavilo več strasti. Sobota bo mirna, v nedeljo pa se boste znašli v ospredju. Dan bo primeren za druženje, kreativnos­t in zabavo. Ker boste razigrani, se boste dobro razumeli z otroki, pomemben pa bo tudi odnos z očetom ali možem. Kljub vsemu lahko začutite neko težo, omejitve, ki vas bodo ovirale pri tem, da bi se popolnoma sprostili. Torek bo prijeten in vznemirlji­v, sreda pa nekoliko stresna. Bodite prilagodlj­ivi.

 ?? FOTO: RONAN LIETAR/REUTERS FOTO: MARTON MONUS/REUTERS ?? So spremljali tudi francoskeg­a predsednik­a Emmanuela Macrona?
Madžarski demonstran­ti so prepričani, da je v ozadju predsednik vlade Viktor Orban.
FOTO: RONAN LIETAR/REUTERS FOTO: MARTON MONUS/REUTERS So spremljali tudi francoskeg­a predsednik­a Emmanuela Macrona? Madžarski demonstran­ti so prepričani, da je v ozadju predsednik vlade Viktor Orban.
 ??  ??
 ?? FOTO: WIKIMEDIA COMMONS ?? Pegaz je krilati konj iz grške antične mitologije.
FOTO: WIKIMEDIA COMMONS Pegaz je krilati konj iz grške antične mitologije.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia