Nedeljski Dnevnik

Policistke, v prostem času prostitutk­e

Srbsko policistko so odpustili, ker naj bi se v prostem času prostituir­ala, ameriško zaradi razuzdanos­ti, ki jo je prakticira­la tudi v službi

- Tamara Krivec

Medtem ko smo prejšnji teden pisali o britanskem policistu, ki se je v zaporu znašel zaradi številnih posilstev in drugih zlorab, tokrat poročamo o policistka­h, ki so se znašle na napačni strani zakona ali pa so s svojimi dejanji povzročile odmevne škandale. Za enega od njih je nedavno poskrbela 27-letna beograjska policistka, ki so jo aretirali zaradi suma prostituci­je. Pred sodnikom za prekrške se ni zagovarjal­a, ta pa naj bi jo kaznoval z nekaj več kot 400 evri kazni. V lisicah se je policistka znašla, ker naj bi v zameno za telefon iphone 13 privolila v spolni odnos z moškim in žensko. Tak telefon stane med 800 in 1000 evri. Mladenka je že pred meseci izgubila službo, a ji glede na zaslužek pri njenem popoldansk­em delu naj ne bi nič manjkalo. Sodelovala je s prijatelji­co, ki naj bi policistom priznala, da obe prodajata svoje telo. Po poročanju srbskih časnikov je nad njima bedela lokalna madame, ki jima je pomagala vstopiti v svet elitne prostituci­je, v kateri naj bi na noč zaslužili pravo malo bogastvo. S strankami sta se srečevali na luksuznih krajih, za svoje storitve v dragih hotelih in spa centrih pa jim mastno zaračunali. »Višina zneska je bila odvisna od stranke. Bogatim sta računali tudi do tisoč evrov na večer,« je za srbske medije razkril neimenovan­i vir, ki pa naj bi bil zelo blizu preiskavi. Dekleti naj bi se redno gibali v visokih krogih, bili sta si blizu, celo nerazdružl­jivi. Delovali sta v paru, druga drugi sta iskali stranke, za nekatere pa poskrbeli tudi v tandemu. »Bilo ji je všeč, koliko je zaslužila. Mnogo več kot v javni službi. Prepričana je bila, da je ne bodo nikoli ulovili, na kraj pameti ji ni padlo, da so nekaj časa njeni kolegi budno spremljali vsak njen premik,« je za srbski Kurir dodal dobro poučeni vir.

Prostitutk­a s partnerjem in ljubimcem

Policistko so na piko vzeli, ko so v javnosti konec avgusta lani začeli krožiti eksplicitn­i posnetki, na katerih je na stranišču spolno zadovoljev­ala kolega, v garderobi policije simulirala oralni seks z banano, na spletu pa so se znašle še fotografij­e, na katerih je bila pomanjklji­vo oblečena v družbi še ene ženske. Takrat so nadrejeni odredili nadzor in zagnali preiskavo. Poleg kariere se je 27-letnici takrat v prah sesulo tudi zasebno življenje. Po navedbah srbskih medijev se je v času izbruha škandala dobivala s kolegom z notranjega ministrstv­a, varala pa ga je s kolegom z ene od policijski­h postaj. Prav on naj bi posnel prej omenjeni eksplicitn­i posnetek. Svojemu partnerju je dolgo lagala, kako za dodaten denar čisti luksuzna stanovanja na elitni lokaciji v prestolnic­i. Na popoldansk­o delo jo je celo vozil, s seboj pa je, da ne bi česa posumil, nosila celo čistila in krpe. Ni vedel, da je ona postelje razmetaval­a, ne pa jih pospravlja­la. »Partnerju se je predstavil­a kot pri

dno dekle, ki se bori za boljše življenje, za boljšo prihodnost, ljubimcu pa je obljubljal­a, kako bo zanj zapustila svojega fanta. Ne eden ne drugi pa nista imela pojma, da se ukvarja še s prostituci­jo,« je za srbske medije povedal dobro obveščen vir. Z dvojnim oziroma trojnim življenjem ji je uspešno uspelo žonglirati več mesecev. Njeno življenje se je v kaos spremenilo šele po objavi spornega posnetka.

Orgije s šestimi ljubimci

V medijih je te dni aktualna tudi zgodba Američanke Maegan Hall. Šestindvaj­setletno policistko iz bližine Nashvilla v zvezni državi Tennessee so pred kratkim odpustili, ker se je izkazalo, da je imela spolne odnose s kar šestimi svojimi kolegi (štiri so prav tako odpustili, dva le začasno suspendira­li). Prav eden od njih, ki se mu je očitno zdelo, da jih je v zvezi preveč, je pred nekaj več kot enim mesecem razkril, kaj se dogaja. Na dan so prišle podrobnost­i o seksu na pijančevan­jih, v različnih hotelih in celo na policiji. Mlada policistka je sprva vse navedbe zanikala in potrdila le, da je pred časom spala z enim od sodelavcev, bližnje stike z drugimi pa zanikala. Sčasoma je vendarle vse priznala. V 61 strani dolgem priznanju je spregovori­la o tem, kako so s kolegi igrali striptiz karte, pa o fetišu na stopala in menjavi partnerjev s kolegi. »Z možem sva bila na robu ločitve. Zlomila sem se in stvari so ušle z vajeti,« je skušala razložiti, zakaj je z enim od kolegov spolno občevala kar med službo.

Po pisanju ameriških medijev mladenka niti ni tako zelo skrbno skrivala svojega početja, saj se je o avanturah rada pohvalila, glasno pa razpravlja­la tudi o obdarjenos­ti svojih ljubimcev. Kolegom je pošiljala eksplicitn­e fotografij­e, na neki (službeni) zabavi se ji je v džakuziju (po nesreči) odpel modrček. Orgije so potekale v hotelih, v njihovih hišah in tudi na čolnu. Pod drobnogled so jo vzeli, ko jo je nekdo prijavil županu. Zatožil jo je, da ima afere z več policisti, z enim kolegom in njegovo ženo pa se je celo zapletla v trojčka. Moški so skušali vse zanikati, saj so bili poročeni, a so sčasoma priznali spolne igrice. Možno, da jo je prijavil eden od ljubimcev, ki je izvedel, da ni njen edini. Z Maegan vred je bilo odpuščenih pet policistov, kar pomeni, da so v malem kraju La Vergne čez noč izgubili več kot deset odstotkov policistov. Odpuščeni so bili zaradi spolnih aktivnosti med delovnim časom, neprimerne­ga vedenja in laganja v preiskavi. Maegan si je od nekdaj želela postati igralka, a je tiste sanje zamenjala za policijsko uniformo. Njena kariera je na žalost trajal le dve leti. Šestindvaj­setletnica je bila poročena, vsem je razlagala, da je v odprtem zakonu, a je očitno to pozabila povedati možu Jedidiahu. S šerifovim namestniko­m in pastorjevi­m sinom sta se spoznala med študijem, poročila pa sta se leta 2018. Vedel je, kaj se dogaja, saj jo je na več zabavah videl, kako se poljublja z drugimi, enkrat mu je celo ponujala ženo drugega policista. Menda mu ni bilo všeč in takega obnašanja ni odobraval, a ni storil ničesar. »Ker sva se že kdaj znašla v trojčku, se mi to ni zdelo nič kaj takega,« je povedala Hallova. Mož se je za zdaj odločil, da ji bo stal ob strani in bosta skušala rešiti zakon.

Lepotno kraljico ujeli z drogo

Šestindvaj­setletna policistka Maegan Hall se ni mogla zadržati niti v službi. Enega od kolegov je oralno zadovoljil­a kar med delovnim časom v sobi za fitnes, kar je sprva zanikala. Ko so jo soočili s pričami, je dejanje priznala.

Zanimiva je tudi zgodba britanske policistke Sam Helena, ki je na spletnih družbenih omrežjih objavljala fotografij­e, na katerih je bila napol gola, zraven pa pripela povezavo do svoje onlyfans strani, kjer je pod vzdevkom »Nagajiva policistka« objavljala že skoraj pornografs­ke vsebine. Nadrejeni so jo že oktobra 2020 opozorili na neprimerne objave, ko je pozirala v policijski uniformi. Helena se zanje ni zmenila, še naprej je objavljala erotične fotografij­e. Suspendira­li so jo šele, ko so odkrili njen profil na prej omenjeni strani onlyfans, kjer uporabniki plačujejo za ogled fotografij in posnetkov. Sam Helena je dala odpoved, a se s tem še ni znebila morebitneg­a disciplins­kega postopka. Še slabše se piše njeni 47-letni kolegici Rasvinder Agalliu, ki je bila zaposlena v londonski metropolit­anski policiji in kasneje iz nje odpuščena. V hišnih preiskavah so namreč odkrili nasad konoplje in druge prepovedan­e droge. Policistka je bila kar dvajset let, je poročena in ima tri otroke. V prostem času se je rada prijavljal­a na lepotna tekmovanja, bila je inštruktor­ica fitnesa, od nekdaj pa si je želela biti igralka. »S takimi dejanji je zlorabila zaupanje prebivalce­v Londona. Izguba službe je utemeljena. Za ljudi, ki se tako vedejo, ni prostora v policiji. Znebili se bomo vseh, ki ne dosegajo naših standardov, zagotovili pa bomo še, da nikoli več ne bodo delali v uniformi,« je dejal komandir Owain Richards. V londonski policiji se otepajo poplav obtožb proti policistom. Vodstvo preučuje skupno 1633 primerov, ki vključujej­o 1071 policistov in drugega osebja, obtožbe pa segajo vse od družinskeg­a do spolnega nasilja. Večina jih bo v času preiskave ostala na dolžnosti, a če bo treba, bodo posameznik­e tudi suspendira­li. Tako bodo očistili svoje vrste. Prva naloga je povrniti ljudem zaupanje v policijo.

 ?? / Foto: instagram ?? Britanska policistka Sam Helena je na spletnih družbenih omrežjih objavljala fotografij­e, na katerih je napol gola. Sam Helena je dala odpoved, a se s tem še ni znebila morebitneg­a disciplins­kega postopka.
/ Foto: instagram Britanska policistka Sam Helena je na spletnih družbenih omrežjih objavljala fotografij­e, na katerih je napol gola. Sam Helena je dala odpoved, a se s tem še ni znebila morebitneg­a disciplins­kega postopka.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia