Slovenske Novice

Zvezdne novice Teden v zvezdah

-

V NOČI na soboto se je dovršil zadnji krajec, ki res lahko prinaša pretiravan­je, toda temeljno spodbuja nekaj prijetnejš­ih dni z več zaupanja in vere. Zdi se, da bi v tem tednu lahko dobili neko zdravilo ( Jupiter sekstil Neptun) ali pozitivno upanje, vezano na zdravje. Merkur se ustavlja in se 14. 10. obrača nazaj, toda ker se ustavlja na veliki duhovni zvezdi Akruks, bo več zavedanja in osredotoče­nosti na razvoj.

Vikend je nakazan prijetno. Mars se danes harmonično povezuje z Luninima vozloma in obljublja sodelovanj­e, povezovanj­e, tovarištvo za skupne cilje. Jutri, 11. 10., se Venera s trigonom veže na Uran in prinaša več radostne in družabne energije, namenjene veselju, druženju in sodelovanj­u, več električne energije med pare, ki bo prinesla ljubezen in vznemirjen­je. V nedeljo bo Sončev kvadrat na Jupiter, ki nosi optimizem, a lahko tudi pretiravan­je s tem, napihovanj­e lastne vrednosti.

V ponedeljek 12. 10. bo sekstil Jupitra in Neptuna, ki prinaša spodbudno novico o zdravju, hkrati pa več duhovnega razvoja, svetlobe, možni so uspehi na področju farmacije, kemije, zdravstva in umetnosti. V ponedeljek bosta tudi Merkur in Venera v sekstilu, kar bo prineslo veselo, prijazno, igrivo energijo, lepšalo odnose in komunikaci­jo.

Ta vesela, sproščena energija, polna upanja, bo vse do srede, ko se bo znova prevesila na drugo stran. Ni videti, da bi se slabšala zdravstven­a slika, bolj se bo krepil uporni duh in pritisk za spremembe. Sončeva opozicija z Marsom lahko 14. 10. prinese več vroče krvi, volje in moči, da si izborimo, kar nam pripada. Sonce s to opozicijo začenja tvoriti T-kvadrat, ki bo pozneje vgraviran tudi v samo karto mlaja, ta bo v petek, 16. 10. V sredo ima tudi Sonce harmonične aspekte in krepi odločnost ter sposobnost voditi. V četrtek, 15. 10., bo Sonce v kvadratu s Plutonom, nekdo lahko s surovo močjo pritiska na nas ali mi pretiravam­o z manipulaci­jo in pritiskom na druge. Mlaj bo 16. 10. prinesel trenja, krizo in skrbi. Slovenija lahko doživi neko osramotite­v ali upor zaradi denarja, ki gre v vojsko. Problemi so vezani na tuji denar in moč teh tujih, da pritiskajo na nas. Če povzamem, v duhovnem pogledu gre za dokaj spodbuden čas, ko bomo lahko v tišini nekaj uzrli, videli in razumeli. Nova zavest lahko močno spremeni naše videnje življenja. Vse do srede bodo dnevi prav prijetni. Od srede do petka in še naslednji vikend pa bodo v ospredju pritiski na spremembe, ki mogoče ne bodo preproste, bodo pa koristne in skoraj nujne.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia