Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 18. 1.

Zjutraj vstopi Luna v ovna in razgiba življenje. Več bo energije, a tudi nemira. Ker tvori spodbudne aspekte, bomo energijo znali usmerjati konstrukti­vno, v delo, povezovanj­e in ustvarjanj­e. Luna v ovnu nas kliče, da prisluhnem­o svojim potrebam in poskrbimo tudi zase, se postavimo na prvo mesto.

Torek, 19. 1.

Še en dan z Luno v ovnu, več bo nemirne energije, ki si bo želela novosti. Ker je lunin dispozitor že zelo blizu Urana, bo manj potrpljenj­a in več napetosti. Poskusimo presežke energije vložiti v fizično delo ali šport. Paziti bo treba tudi na cesti, da ne bomo prehiti, možne so nezgode, kaka eksplozija. Lunini aspekti niso napačni, tako da imamo z malo nadzora nad seboj lahko prav lep dan.

Sreda, 20. 1.

Sreda je nakazana v napornih barvah. Mars bo v konjunkcij­i z Uranom, kar prinaša nemir, eksplozivn­ost, težje se bomo obvladoval­i. Možne so prehitre reakcije. Vstop Lune v bika ne pomaga najbolj, saj so začetne stopinje trenutno kar obremenjen­e. Merkurjeva pozitivna vez na lunina vozla daje priložnost, da se pogovorimo, dogovorimo in najdemo ravnotežje.

Četrtek, 21. 1.

Noč na četrtek bo naporna, z več skrbi in strahov. V četrtek zjutraj in dopoldne bo še vedno več stresa in so možne premočne reakcije ljudi. Popoldne bomo že lažje čutili bolj pozitivne energije Lune v stabilnem biku, kot sta zadovoljst­vo in mir, Luna nas bo odprla takim in drugačnim užitkom.

Noč je lahko nekoliko težja. Na družbeni ravni na nas pritiskajo strahovi, zasebno pa se zdi, da bomo mirni, trezni, v financah premišljen­i in da se bomo znali imeti prav lepo. Lažje bomo ustvarjali harmonijo. Veliko bo priložnost­i za zabavo, veselje in ljubezen, še najbolj v dopoldansk­ih urah.

Petek, 22. 1. Sobota, 23. 1.

Luna v dvojčkih nas bo naredila družabne, hitre, igrive in iznajdljiv­e. Zjutraj bo mogoče čutiti še Marsov kvadrat z Jupitrom, kar lahko govori o težavah s tatovi ali o izgredih in nespoštova­nju pravil, nekakšnem brezpravju. Paziti moramo, da ne gremo s preveliko silo na določen problem. Čez dan bo več dogovorov. V večernih urah se prikrade romantika.

Nedelja, 24. 1.

Noč na nedeljo zna biti hladna, dan precej zmeden. Novice o bolezni bodo neprijetne, očitno se bodo spet močno dvigovale številke obolenj. Precej kaotičen občutek nemoči bomo doživljali. Tudi če gremo mirno skozi dan, bo v večernih urah manj stabilnost­i, občutek negotovost­i zaradi situacije, v kateri smo, se bo dotaknil skoraj vsakogar.

 ??  ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia