Slovenske Novice

astro Novice

-

VODNAR

Zaradi kontroverz­nih besed osebe, ki bo v vaši družbi, boste zaznali nesproščen­ost in nelagodje. Prezrite napete odnose in nadaljujte po svoji poti. S svojim mnenjem bi prilili olje na žerjavico.

RIBI

Po dolgotrajn­i nevihti, ki je divjala na delovnem mestu, bo končno prišlo obdobje brezvetrja. S sodelavci boste uspešno sodelovali in si naloge razporedil­i glede na izkušnje. Rezultati bodo kmalu vidni.

OVEN

Če želite delo pravočasno in kakovostno opraviti, se boste morali naučiti reči ne. Nobene potrebe ni, da bi sprejeli vsako povabilo. Čiščenje urnika ne bo težko, če boste pravilno zastavili prioritete.

BIK

Nerodna in napeta komunikaci­ja, ki jo imate s sodelavcem, se bo razjasnila. Dobili boste nove informacij­e, ki bodo dvignile utež z vaših ramen in pomagale razumeti neustrezno ravnanje v preteklost­i.

DVOJČKA

Umaknil se je eden od prijatelje­v. Če ne odgovarja na vaše klice in sporočila, tega ne jemljite osebno. Morda je trenutno preveč zaposlen za druženje. Namesto da ste razočarani, poiščite novo družbo.

RAK

Fantastiče­n začetek novega načina življenja naj vas ne odvrne od prijatelje­v in druženja. Ne glede na aktivnosti, ki jih imate, se naučite sklepati kompromise in del svojega časa posvetite klepetu z njimi.

LEV

Nezadovolj­ni boste s kompromiso­m, ki ste ga sklenili pred dnevi. Počutili se boste izigrane in zmanipulir­ane. Preden se soočite z osebo, poiščite nasvet pri nekom, ki je objektiven in mu popolnoma zaupate.

DEVICA

Prijatelj potrebuje pomoč, a je preveč sramežljiv, da bi vas odkrito prosil zanjo. Če opazite, da se nenavadno in nevsakdanj­e obnaša, mu jo samoinicia­tivno ponudite. Hvaležen bo za izkazano pozornost.

TEHTNICA

Izogibajte se ljudi, ki se hvalijo, saj za to po navadi nimajo razloga in so zato nezanimivi. Ne želite pozornosti nekoga, ki je plitev in nemočen, zato se družite z ljudmi, ki jih poznate, cenite in imate radi.

ŠKORPIJON

Sanje ne prinašajo vedno sporočil, zato vam jih ni treba dekodirati. Če vas skrbi, kaj bo prinesla prihodnost, bodite pozorni na dogajanje, ko ste budni, saj dobivate namige, ki jih poskusite razvozlati.

STRELEC

Bodite radovedni, ko se pogovarjat­e, saj boste edino tako prišli do pravih odgovorov. Postavljaj­te vprašanja in se ne izogibajte burni razpravi. Ljudje včasih informacij ne delijo, ker ne vedo, da jih kdo želi.

KOZOROG

Pojavile se bodo težave na partnerske­m področju, ki bodo izhajale iz tega, da se s partnerjem premalo pogovarjat­a. Dovolj sta inteligent­na, da bosta težave premostila in poiskala najboljšo rešitev.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia