Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN 21. mar.–20. apr.)

( Vaš utrip je vroč in živahen, življenje vam trenutno ustreza v pisanih barvah, želite si dogajanja in radi opozarjate nase na vseh področjih. Merkur v dvojčkih bo poskrbel, da nikoli ne boste sami, vendar pa boste sami poskrbeli, da bo to pogosto le v dvoje. Kljub vsem iskram, ki letijo okoli vas, ste partnerju zelo privrženi, radodarno ga boste obsipali z ljubeznijo.

BIK 21. apr.–21. maj)

( Veliko boste dali na zunanjost in vtis, ki ga napravite na druge, poskrbeli boste, da boste v vseh situacijah videti popolno, tudi če gre le za nastop. Svoja prava čustva boste skrivali, ker se vam ne zdijo primerna ali dovolj globoka, hkrati pa se boste imeli v dvoje dovolj lepo, da ne boste izzivali prepirov. Napetost boste skrivali z občasnimi dramatični­mi izbruhi.

DVOJČKA 22. maj–21. jun.)

( Vpliv planetov vam bo koristil tako poslovno kot zasebno. Pri delu boste znova odkrili, da vaša kreativnos­t nima meja, in to dobičkonos­no unovčili, zasebno pa boste uživali v romantični idili, ki si jo boste znali ustvariti kjer koli in kadar koli. Nekoliko vas lahko zanese pri financah, vendar težave ne bodo trajale dolgo. Za dvojčke se je letos poletje še posebno lepo začelo.

RAK 22. jun.–22. jul.)

( Veliko se boste spraševali, ali v ljubezni in življenju dobivate toliko, kot si želite in menite, da si zaslužite, vendar preprostih odgovorov ne bo. Svojo samopodobo boste načenjali z dvomi, morali pa bi spustiti in se prepustiti toku, si dovoliti, da energija življenja, ki je je trenutno polno v zvezdah, pozitivno vpliva tudi na vas. In večkrat si privoščite kaj lepega.

LEV 23. jul.–22. avg.)

( Je kdo rekel vročinski val? Mačji kašelj, boste odgovarjal­i levi, ki pod vplivom Marsa in Venere v svojem znamenju žarite od dobre volje in sončne energije. Po dolgem času se vam bo zdelo, da zmorete vse, samozavest bo zrasla in z njo privlačnos­t, radi se boste potrjevali v očeh drugih. A še raje se boste stisnili k svoji ljubezni, kjer se boste počutili kot v devetih nebesih.

DEVICA 23. avg.–22. sep.)

( Ne bo vam težko veliko delati, a priznali si boste, da imate vsega dovolj in da potrebujet­e počitek. Če je le mogoče, si privoščite počitnice, pomembno je, da stres okoli sebe zmanjšate na minimum in počnete le stvari, ki vas zares veselijo. Čas je, da se poigrate s svojimi skritimi strastmi, zdaj je napočil pravi trenutek, ko jih lahko s partnerjem znova izživite.

TEHTNICA 23. sep.–22. okt.)

( Čeprav niste vedno v središču pozornosti, se zaradi vpliva Venere v levu zdaj temu ne boste mogli izogniti. Vaše ideje in mnenja bodo šteli, pa ne samo med najožjimi prijatelji, ampak tudi širše, kar vam lahko prinese veliko uspeha in tudi lep zaslužek. V ljubezni boste strastni in radodarni pa tudi spogledlji­vi, čeprav o vaši zvestobi nihče ne bo mogel dvomiti.

ŠKORPIJON 23. okt.–21. nov.)

( Medtem ko bi večina ljudi lenarila in počivala, vas razmetava od energije, ki jo usmerjate predvsem v poslovno področje, kjer si želite utrditi ime in se resno sprehoditi po poti uspeha. Priznanje, da nekaj štejete, je vaš cilj, ki mu boste podredili vse, tudi zasebno življenje. Partner bo moral imeti veliko posluha za vaš ego, ki bo pljuskal čez vse robove.

STRELEC 22. nov.–21. dec.)

( Ena od posledic korone je tudi ta, da vam ni več toliko pomembno, kje preživljat­e poletje, ampak s kom, običajno pa je bilo ravno obratno. A zdaj več štejejo ljudje, ob katerih vam je lepo pri srcu, ki vas razvajajo in priznavajo vašo veliko dušo, vi pa jim boste vračali z dvojnim ognjem. Partnerski odnos bo pomemben, a pozornost boste vseeno najprej namenili sebi.

KOZOROG 22. dec.–19. jan.)

( Čeprav je zima čas kozorogov, niste imuni proti čarom poletja, sploh kadar so zvezde postavljen­e tako strastno. Vroče poletne noči vas čakajo, ko spanec sploh ne bo pomemben, zato pa se boste učili zemljevid telesa kot še nikoli. Partner bo vesel spremembe, res pa je, da mu včasih ne bo uspelo držati koraka z vami, ki utrujenost­i ne boste poznali še ves mesec.

VODNAR 20. jan.–18. feb.)

( Po navadi imate čustva pod nadzorom, zdaj pa bodo pod vplivom Marsa in Venere v levu naravnost podivjala in postala vroča kot lava. Partnerja boste gledali zaljubljen­o kot že dolgo ne, kar bo čudovit obkladek na vajin odnos, ki je že nekaj časa trpel zaradi vaše odmaknjeno­sti, vendar pazite, da boste kljub strasti oba lahko dihala, pa tudi če samo na škrge.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia