Slovenske Novice

Počitniška oaza ob Dravi

Mestna plaža Maribor je ponovno zaživela na nabrežju reke Na teraso se je vrnilo druženje ob glasbi, kulinariki, filmih

-

MARIBOR • Poletje je tukaj in ob Dravi bo ponovno zaživela mestna plaža. Kdor ni ujel vlaka za morje, je imel namreč že včeraj svojo priložnost za poležavanj­e ob vodi, in sicer kar na mestni plaži CityBeach. »Nabrežje Drave in teraso Mariboxa bomo z ležalniki in senčniki že spet spremenili v pravo mestno plažo!« je napovedal tudi organizato­r Mitja Špes. Če se je leta 2017 nabrežje Drave prvič, v sodelovanj­u z avstrijsko mestno plažo CityBeach Graz, spremenilo v peščeno oazo, kjer so obiskovalc­i lahko uživali v koktajlih, ulični prehrani in glasbenih nastopih, organizato­r tokrat zagotavlja samo še bolj raznoliko in izdatno ponudbo. »Ponovno bomo pričarali občutek plaže, z ležalniki in senčniki ter koktajl barom, didžeji pa bodo s poletno glasbo dodatno pripomogli k plažnemu ambientu. Tudi letos bo obilo novosti, ena takšnih bo na ogromni zunanji terasi

Mariboxa, kjer bomo na varni medsebojni razdalji uživali v čisto pravem kinu na plaži. Vrhunske filmske uspešnice na velikem platnu, vse to in še več bo ponudila tudi tokratna največja mestna plaža, ki bo trajala dva zaporedna vikenda,« je še povedal Špes.

Nabrežje reke Drave se je torej z včerajšnji­m dnem spremenilo v edinstveno vročo točko za ljubitelje urbane kulture, lokalne plesalce na soncu ter užitkarje na prostem. L. K.

Trajala bo dva zaporedna vikenda.

 ?? FOTOGRAFIJ­I: MARKO PIGAC/ MP PRODUKCIJA ?? Spet je v mestu.
FOTOGRAFIJ­I: MARKO PIGAC/ MP PRODUKCIJA Spet je v mestu.
 ??  ?? Osvežitev ob koktajlih
Osvežitev ob koktajlih

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia