Slovenske Novice

Teden v zvezdah

- MIHAELA MALEČKAR

PRIBLIŽUJE­MO se mlaju, zato čas ni namenjen novim začetkom, ampak zaključeva­nju. Idealno je, da se v tem času malo spočijemo, se imamo lepo in se naužijemo lepega. V tem obdobju sta poudarjeni obe najbolj poletni znamenji, tako lahko pričakujem­o zelo k počitku in užitku usmerjeno energijo.

Čez vikend se bo treba še miriti, saj bo več vroče krvi. Sovražne in nestrpne reakcije ljudem prinašajo nemir, več pa je lahko v tem času tudi cestnih nezgod. Na srečo v soboto, 3. 7., popoldan prehod Lune v znamenje bika nekoliko omili naporno energijo težjih Marsovih aspektov. V nedeljo, 4. 7., pa nas poleg hitrih jeznih odzivov lahko boli tudi dejstvo, da se nas ne upošteva dovolj, da se nas ne ceni, na površje lahko pridejo rane, povezane s samozavest­jo, jazom. Kar pogumno pojdimo skozi vse to, predihajmo in se zavedajmo, da naši odzivi nimajo toliko z realnimi sprožilci sedanjosti, ampak veliko več z izkustvi iz otroštva. Ponedeljek, 5. 7., se nakazuje v spodbudnih energijah razumevanj­a in ljubezni, saj se Venera harmonično veže na os Luninih vozlov, hkrati pa bomo jasni, odprti za novosti in pripravlje­ni stvari videti in dojeti v novi, sveži luči, saj se harmonično povezujeta tudi Sonce in Uran.

V torek, 6. 7., Lunin vstop v znamenje dvojčkov in še zadnji kvadrat Merkurja in Neptuna zaključuje­ta daljše obdobje zmede, laži in zablod, toda preden bomo spet normalno delovali, bo treba videti napake preteklost­i, spregledat­i zablode in spustiti še zadnje iluzije.

V sredo, 7. 7., in četrtek, 8. 7., se bo Venera iz leva ujela v T-kvadrat s Saturnom in Uranom, kar pomeni, da bomo v ljubezni delovali zahtevno, sebično, trdo in neizprosno. V obrambi pred srčnimi ranami lahko uničujemo in rušimo čisto smiselne odnose. Soočimo se s svojimi notranjimi strahovi pred izgubo ter uvidimo sebičnost svojih želja, pa bo manj tresenja odnosov.

V petek bomo že tik pred mlajem v raku, zato ne ravno aktivni, bolj utrujeni. Kot vedno pred mlajem nas življenje kliče, da se ozremo vase in zavestno spustimo vse, kar za nas ni pravo in koristno, ter naredimo prostor za novo, sveže.

Kot vidite, je obdobje pred nami kar pestro. Čez vikend nadzorujmo svojo jezo in najdimo konstrukti­vne načine, da jo sprostimo, pozorni pa moramo biti tudi na cesti. V sredo in četrtek pa ozavestimo svoje otroško, nerazumno obnašanje z ljubljeno osebo, ki nekompromi­sno zahteva svoje, in raje najdimo srečo v sebi, ne zunaj sebe.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia