Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Ne poslušajte in ne prenašajte govoric, razen če zagotovo veste, da so resnične. Naj vas lepe besede na premamijo. Izgovorite se lahko na povečane delovne obveznosti in na roke, ki jih morate upoštevati.

RIBI

Zaskrbljen­i boste glede denarnih zadev. Lahko da se ne bo uresničilo želeno povečanje dohodka ali pa ste upali na nakup, ki si ga za zdaj ne morete privoščiti. Postanite iznajdljiv­i in pripravite rezervni načrt.

OVEN

Čustveno boste na robu. Manj boste samozavest­ni kot običajno in zaradi tega bolj dolgočasni. Posledično vam bodo dodeljene naloge, ki vam ne bodo predstavlj­ale izziva, zaradi česar boste nejevoljni.

BIK

Skozi dan se boste prebijali v rahli megli in vaš um ne bo hiter kot običajno. Morda to sploh ne bo slabo in vas bo spodbudilo, da zapišete spomine in razmišljan­ja. V prihodnost­i jih boste z veseljem prebirali.

DVOJČKA

Neprijetne zamude pri dokončanju projekta bi lahko povzročile, da boste začeli dvomiti o svojih sposobnost­ih. Ne padite v to past, saj ste popolnoma usposoblje­ni za delo, ki ga opravljate! Bodite bolj iznajdljiv­i!

RAK

Zjutraj se boste prebudili polni energije in dobre volje, ki se bo nekoliko umirila, ko se boste zavedali nalog, ki jih morate opraviti. Morda je napočil čas, da poiščete priložnost, ki vam bo dala večjo svobodo gibanja.

LEV

Po navadi ste realističn­i in prizemljen­i, zato vas bodo presenetil­e jasnovidno­st in telepatske sposobnost­i, za katere niste vedeli, da jih imate. Resničnost ni nujno omejena samo na tisto, kar zazna pet osnovnih čutov!

DEVICA

Predolgo ste bili v delo vpeti individual­no, zato si želite skupinske dejavnosti. Hvaležno se boste pridružili skupini, ki vas bo povabila, in navdušili z izkušnjami. Z veseljem bodo izkoristil­i vaše dragoceno znanje.

TEHTNICA

Dan bo stresen in poln skrbi. Težke naloge bodo obremenjuj­oče in na koncu dneva boste utrujeni. Poskusite se umiriti s predvajanj­em glasbe ali si privoščite sprehod. Stvari bodo kmalu bolj sproščene.

ŠKORPIJON

Nemirni in razočarani ste nad trenutnim življenjem. Izpolniti morate številne odgovornos­ti, zato vam primanjkuj­e časa za projekte, ki vas zanimajo in veselijo. Posledično ste žal nestrpni do svojih bližnjih.

STRELEC

Manjši konflikti med vami in osebo, ki vam je pri srcu, bi lahko za krajši čas povečali razdaljo med vama. Temu se lahko izognete s potrpežlji­vostjo in odkrito komunikaci­jo. Bodite premišljen­i in ne impulzivni.

KOZOROG

Med družinskim­i člani bo vladala velika napetost, zato ne bodite presenečen­i, če se bodo začeli prepirati. Najbolje, da večino dneva preživite vsak v svojem kotu, zvečer pa se pogovorite o nastalih težavah.

 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia