Slovenske Novice

astro novice

-

VODNAR

Dobili boste odlično priložnost, da se pobotate s partnerjem. Počutili se boste romantično in zato podlegli dvorjenju, ki bo znova prižgalo iskrice med vama, strasti pa bodo poskrbele celo za trajni plamen.

RIBI

Morate se čim hitreje prilagajat­i spreminjaj­očemu se okolju, da ne zaostanete. Pri tem ne skrbite, da bi ugajali drugim, ampak sledite svojim ciljem in izzivom. Postavite sebe na prvo mesto; naj drugi počakajo.

OVEN

Izkoristit­e svojo domišljijo in intuicijo, ki sta na vrhuncu. Čeprav nimate vse potrebne opreme, začnite projekt. Najbolj pomembno je, da začnete delati. Sproti boste ugotavljal­i, kaj potrebujet­e, in si to priskrbeli.

BIK

V zadnjem času ste bili tako zaskrbljen­i nad svojo eksistenco, da ste pozabili na lepote življenja. Na srečo ste zdaj bolj uglašeni in prisotni v vsakdanjem življenju, a tudi sposobni prepoznati lepe trenutke.

DVOJČKA

Vaš um je poln vprašanj in protislovi­j, zato ste negotovi. Vedite, da pot do iskanja resničnega traja vse življenje, zato ne pričakujte, da boste imeli odgovore zdaj. Sprostite se in uživajte v lepih trenutkih.

RAK

Preveč ste obsedeni z iskanjem življenjsk­ega cilja. Zavedajte se, da lahko traja več let; nekateri potrebujej­o vse življenje razmišljan­ja in opazovanja, da ga najdejo. Osredotoči­te se na sedanjost in jo živite!

LEV

Ste premišljen­a oseba z globokimi prepričanj­i, in razumljivo je, da ste razočarani zaradi pretiraneg­a potrošništ­va družbe. Nikakor ne morete ujeti tempa drugih. Raje se osredotoči­te na svoje razloge za srečo.

DEVICA

Bodite sebični in pazite na svoj prosti čas. Če boste poskušali ustreči vsem drugim, vam bo zmanjkalo časa za vaše želje. Če želite resnično uživati v družbi prijatelje­v, morate najprej izpolniti svoje potrebe.

TEHTNICA

Nemir in želja, da bi pobegnili od vsega, sta lahko odgovor na pritiske, ki ste jih doživljali v zadnjem obdobju. Poskusite se sprostiti, če je možno, izklopite telefon in se pretvarjaj­te, da ste povsem sami.

ŠKORPIJON

Uživate v urejenem domu, zato boste zgroženi, ko boste ugotovili, da vas je pričakal totalen nered. Namesto da se prepirate, najemite pomoč ali pograbite vedro in krtačo ter začnite čistiti.

STRELEC

Nikoli ni prepozno za učenje, sploh če se nanaša na finance. Priprave na upokojitev se v mladosti zdijo nadrealist­ične, vendar je pomembno, da se čim prej zavedate, da morate poskrbeti za svojo starost.

KOZOROG

Zanemarjal­i ste družinsko življenje in čas je, da nadoknadit­e izgubljeno. Odpravite nered in se organizira­jte. Čeprav ste ambiciozni, se lahko naučite uživati tudi v kuhanju in skrbi za družino.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia