Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 5. 7. Luna

na koncu bika, Venera pa v harmoniji z Luninima vozloma nakazujeta prijeten, umirjen dan, ko bomo ljudje v ravnovesju. Sončev sekstil na Uran obljublja, da se nam bo marsikaj zjasnilo, da bomo stvari razumeli in jih bomo pripravlje­ni gledati neobremenj­eno s preteklimi predstavam­i, odprto, logično, napredno. Občutek svobode, da imamo pravico izražati sebe, nam bo dvigoval samozavest in nas opolnomoči­l, da bomo še hitreje našli rešitve za probleme.

Torek, 6. 7.

Luna v dvojčkih bo pospešila energijo, prinesla več komunikaci­je in druženja, a zaradi Merkurjeve­ga tretjega kvadrata na Neptun se bomo morali soočiti z iluzijami in si priznati, če česa nismo videli prav, si priznati lastne napake in se odločiti delovati znotraj možnega in v skladu z resnico. Pred tem so lahko naše reakcije še dramatične, a življenja ne bodo mogle spremeniti.

Sreda, 7. 7.

Še en dan z Luno v klepetavih in razigranih dvojčkih, toda zaradi Venerine opozicije s Saturnom se bodo budili dvomi, strahovi, občutki zapuščenos­ti, dvomi o lastni vrednosti. Dvojček bo nekatere obarval v senčno energijo panike in dvoma. Če se pogumno soočimo z notranjimi občutki in jih ne projiciram­o na druge, lahko predelamo otroško rano zapuščenos­ti.

Četrtek, 8. 7.

Vse do štirih popoldan bo Luna v dvojčkih v praznem teku, tako bomo raztreseni na vse konce, miljardo misli in opravkov, toda ničesar ne bomo naredili zbrano. Verjetno bi bilo koristno, da bi ta čas vzeli za klepet s prijatelji. Luna popoldan vstopi v raka in energija se bo umirila. Še bolj, ker smo tik pred mlajem. Potreboval­i bomo varnost doma, toploto domačih odnosov, da bomo lažje spustili, kar moramo.

Petek, 9. 7.

Luna v raku pred mlajem je miren čas, ki nas notranje kliče k meditaciji in tišini, prečiščeva­nju čustvenega in odstranjev­anju iz doma vsega, česar ne potrebujem­o več. Vemo, da rak ni narejen za spuščanje, da on raje kopiči, da mu vse veliko pomeni, saj ni samo stvar, ampak spomin. A prav je, da pogledamo preteklost, predelamo, spustimo, če ne stvari, vsaj prastare čustvene reakcije.

Sobota, 10. 7.

Mlaj se zgodi zelo zgodaj, tako se čez dan že čuti novo energijo, novo upanje. Luna v raku kliče k družinskem­u življenju, miru in razumevanj­u. Najbolje se bomo počutili doma, v svojih varnih gnezdih in med ljudi, ki so naši, kjer bomo sprejeti in ljubljeni ne glede na vse.

Nedelja, 11. 7.

Luna v levu pravi, da je konec ranljivost­i. Kliče nas, da zapustimo varnost doma in se podamo v življenje. Oblecimo kaj lepega in si dovolimo iti v življenje radostni, odprti za vse, kar prihaja. Užijmo dan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia