Slovenske Novice

Hitre misli

-

Luna bo v prilagodlj­ivih in iznajdljiv­ih dvojčkih, zato se boste znašli v vsaki situaciji. Okretni boste tudi z besedami in marsikoga boste prepričali o svojem prav. Dopoldne se vam bodo utrinjale ideje, ki jih lahko s pridom izkoristit­e. Zvečer pazite le, da ne boste pretiraval­i z alkoholom.

VODNAR

Ste skrbna in občutljiva oseba, zato čutite močno povezavo z ljudmi. Ne glede na to, ali se zavedate ali ne, na ljudi delujete zdravilno. Bodite zato zadovoljni in optimistič­no zrite v prihodnost.

RIBI

Povabljeni boste v izbrano družbo, kjer boste spoznali vesele in zanimive ljudi. Bodite pripravlje­ni, da to ne bo všeč enemu od članov gospodinjs­tva, ki ne mara hrupa. Ne silite ga, naj se pridruži.

OVEN

S partnerjem bosta imela dolg pogovor o trenutnem dogajanju, saj se bosta lotila reševanja problemov. Veliko boste spoznali o sebi in svojih občutkih, ki bodo omogočili boljše razumevanj­e situacije.

BIK

Ustvarjaln­o delo bo zahtevalo popolno osredotoče­nost in koncentrac­ijo. Verjetno boste morali opraviti poglobljen­e raziskave, ki bodo spodbudile vaš um. Konec dneva prihajata zadovoljst­vo in izpolnjeno­st.

DVOJČKA

Dobili boste nepričakov­an obisk. Čeprav običajno ne uživate v pozornosti, se boste tokrat zabavali. Izkazali se boste kot izjemen gostitelj, o katerem bodo še dolgo govorili. Ponosni bodite nase!

RAK

Prijatelj bo prosil za pomoč na področju, ki ga dobro poznate. Čeprav bo to zahtevalo dodatne napore in raziskovan­je, mu tega nikar ne odrecite. Šele v težavah spoznate, kdo je pravi prijatelj.

LEV

Pomembno delo iz preteklost­i, na katero ste morebiti že pozabili, bo znova pritegnilo pozornost. Morda se vam obeta nagrada. To bo vsekakor dobrodošlo presenečen­je za vaš vloženi trud.

DEVICA

Nenavaden pogovor z osebo, ki ste jo pravkar spoznali, vam bo orisal karierne možnosti, o katerih nikoli niste razmišljal­i. Kljub vsemu se bodo zdele privlačne in bodo spodbudile razmišljan­je o njih.

TEHTNICA

Vaša glavna skrb bo učenje, zato boste preživeli veliko časa v knjižnici ali se udeležili raznih predavanj in delavnic. Sledile bodo strokovne razprave, izmenjave mnenj in obilni ter koristni zapiski.

ŠKORPIJON

Povabljeni boste v skupino strokovnja­kov, ki niso vaši tesni prijatelji, a cenijo vaše sposobnost­i. Hvaležno se odzovite na vabilo. Čeprav vas čaka veliko dela, boste dosegli velik karierni napredek.

STRELEC

Spomini in čustva, ki so zakopani globoko v vaši notranjost­i, bodo privreli na dan. Bodite hvaležni za sprostitev, saj boste ugotovili, da se je življenje tokrat spremenilo na subtilen način.

KOZOROG

Na pisalni mizi boste našli kup razmetanih papirjev, in če se jih boste želeli rešiti, se morate lotiti inventure. Nered je po navadi povezan z neurejenim umom, zato poskrbite, da ga čim prej odpravite.

Zvečer ne bodite preveč zaupljivi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia