Slovenske Novice

Sanje o restavraci­ji

Največkrat nas ne svarijo pred resno nevarnostj­o Če ne vemo, kaj bi jedli, se bojimo narediti napako

- M. B. Z.

V RESNIČNEM življenju je nekaj običajnega, da gremo v restavraci­jo, in tudi sanje o restavraci­jah so nekakšen odraz vsakdanjeg­a življenja, ki ne predstavlj­ajo opozorila pred resno nevarnostj­o. Bolj so povezane z občutki in dogodki. Kljub temu nekatere sanje o restavraci­jah lahko vzbujajo negativna čustva, povezana s pričakovan­ji, ki jih imajo drugi do nas. Lahko pomenijo tudi, da bližnje izkoriščam­o, da bi se sami dobro počutili. Toda najpogoste­je, kot rečeno, so sanje znak sreče, obilja, zadovoljst­va, prijetnih trenutkov z najbližjim­i …

Če naročamo hrano v restavraci­ji in ne vemo, kaj bi izbrali, to kaže, da smo nervozni zaradi nekaterih odločitev, ki smo jih sprejeli. Ker so ključne za našo prihodnost, se bojimo, da bi naredili napako, in smo neodločni. Če sanjamo, da naročamo hrano v drive in restavraci­ji, nas odločitev, ki jo sprejemamo, ne skrbi preveč. V težave se lahko spravimo, samo če si ne vzamemo trenutka za premislek in se odločimo na slepo. Pozneje bomo obžalovali svojo nezaintere­siranost. Če sanjamo, da večerjamo v restavraci­ji, kaže, da smo zadovoljni, da smo zlahka končali projekt, doživetje, odnos. Lahko so nam pri pomembnih zadevah pomagali tudi drugi. Če nas na večerji nekdo spremlja, lahko to pomeni, da bomo spoznali nekoga zanimivega, ki nam bo postal zelo pomemben. Lahko gre tudi za novega partnerja, ki bo dolgo z nami. Če se v restavraci­ji zabavamo s prijatelji, družino ali partnerjem, gre za opozorilo, da se lahko naš odnos hitro konča. Prav tako se lahko izkaže, da oseba, ki se je zdela popolna, ni prava za nas in je razmerje obsojeno na neuspeh.

Če sanjamo, da preživimo veliko časa v restavraci­jah, lahko srečamo nekoga, ki nam bo pomagal doseči pomembne stvari. Lahko nas čakajo velike spremembe, saj nam bodo vplivni ljudje, ki jih bomo spoznali, omogočili pot do uspeha.

 ?? FOTO: NORTONRSX/ GETTY IMAGES ?? Če sanjate, da redno jeste v restavraci­ji, boste spoznali vplivneže, ki vam bodo pomagali do uspeha.
FOTO: NORTONRSX/ GETTY IMAGES Če sanjate, da redno jeste v restavraci­ji, boste spoznali vplivneže, ki vam bodo pomagali do uspeha.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia