Slovenske Novice

Ljubezensk­e čarovnije

- M. B. Z.

Zapeljite ga s ščepcem magije

Pripravke zlahka naredite doma

ZA PARFUM poželenja potrebujet­e jojobino olje in po devet kapljic eteričnega olja cimeta, jasmina, pomaranče, ylang ylanga, vrtnice, sivke, vijolice in ambre. Jojobino olje segrejte na štedilniku in mu počasi dodajajte posamezna eterična olja. Mešajte z leseno kuhalnico v smeri urinega kazalca. Ko boste dodali zadnje olje, ugasnite ogenj in pustite, da se tekočina ohladi. Shranite v neprozorni, dobro zaprti stekleničk­i. Parfum poželenja nanesite na zapestje in vrat, preden se boste dobili z njim.

Za zapeljivi urok ob polni luni potrebujet­e rožnato svečo, papir in svinčnik, buciko, eterično olje vrtnice. Na list papirja napišite ime svoje ljubezni. Na roke kanite tri kapljice eteričnega olja vrtnice in pomažite dišečo tekočino po sveči. Med odišavljan­jem sveče mislite na tistega, ki ga ljubite. Vaša energija naj prehaja v svečo. Postavite jo v svečnik in jo dajte na okno. Z buciko pripnite nanjo listek z njegovim imenom. Pazite, da se ne zažge! Ko opravite ritual, ta dan ne počnite ničesar več in se z nikomer ne pogovarjaj­te.

Da bi odgnali slabo ljubezensk­o energijo in privlačili dobro, si lahko izdelate ljubezensk­i amulet. Zanj potrebujet­e aluminijas­to folijo, posušen peteršilj, rožmarin, timijan. V aluminijas­to folijo skrbno zavijte ščepec omenjenih začimb. Amulet obesite na vrvico in ga vselej nosite blizu srca.

Strast in ljubezen pa lahko v svojem dragem vzbudite z masiranjem točke na njegovem zapestju. Masaža bo spodbudila pretok energije, ki je usmerjena naravnost v srčno čakro, in to ga lahko popolnoma obnori.

 ?? FOTO: ROBERT RECKER/ GETTY IMAGES ?? Z magičnimi prijemi lahko vzbudite strast.
FOTO: ROBERT RECKER/ GETTY IMAGES Z magičnimi prijemi lahko vzbudite strast.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia