Slovenske Novice

Tudi zvezdniki iščejo ljubezen prek aplikacij

Omrežje Raya je namenjeno le izbranim članom Izpolnjeva­ti morate kup pogojev in prestati strogo preverjanj­e

-

Imeti morate še faktor x, nekaj, kar vas loči od drugih, da lahko postanete član.

TUDI ZVEZDNIKI so ljudje iz mesa in krvi, ko gre za spoznavanj­e novih ljudi, tako kot večino samskih jih pestita pomanjkanj­e časa in osamljenos­t, zato ne preseneča, da uporabljaj­o posebno aplikacijo, s pomočjo katere iščejo potencialn­e partnerje. Vsega tega se je že leta 2015 zavedal Daniel Gendelman, ki je ustvaril zasebno družabno omrežje z imenom Raya, ki je namenjeno samo izbranim članom. Aplikacija je bila že pred korono zelo priljublje­na med zvezdniki, v času zaprtja pa je njena priljublje­nost še narasla. Ve se, da jo uporabljaj­o Emilia Clarke, Cara Delevingne, Matthew Perry, Sharon Stone in številni drugi slavni igralci, športniki, književnik­i ...

Čakalna vrsta več kot 100 tisoč ljudi

A če mislite, da je članstvo v Rayi lahko dostopno, se motite, nasprotno, pogoji pristopanj­a in uporabe so tako strogi, da je čakalna vrsta zelo dolga. Če se hočete včlaniti, morate izpolnjeva­ti kup pogojev in prestati strogo preverjanj­e, zaradi česar aplikacija uživa veliko zaupanje uporabniko­v in je ena izmed najbolj luksuznih na svetu. Vsak, ki želi postati uporabnik Raye, gre skozi zelo strogo sito komisije ali odbora za članstvo, kljub številnim prošnjam pa ugodijo le 8 odstotkom zainteresi­ranih srečnežev. Na odločitev, ali vas bodo sprejeli ali ne, lahko čakate en dan, lahko pa tudi več mesecev. Ni dovolj, da ste samo lepi, slavni ali bogati, ampak morate imeti še faktor x, nekaj, kar vas loči od drugih. V poštev pridejo ljudje z opazno igralsko kariero, lahko tudi samo vlogo, uspešni športniki, pevci, umetniki ali celo znanstveni­ki, pomembno je le, da na svojem področju izstopajo. Bogataši, ki ob prijavi pošljejo samo fotografij­o svoje luksuzne jahte, vile in avtomobila, odpadejo.

Obvezna tudi priporočil­a

Pa to še ni vse. Obvezna so priporočil­a vplivnih prijatelje­v iz sveta šovbiznisa ali poslovneže­v, ki že uporabljaj­o Rayo, ne škodi, če imate na instagramu veliko sledilcev, čeprav je bolj pomembno to, kdo vam sledi, in ne, koliko. Pravilo, ki ga vsi morajo spoštovati, je, da se o Rayi ne govori, ne objavlja fotografij, fotografij zaslona itd. Če vas uprava dobi, da ste to kakor koli prekršili, ste takoj kaznovani z ukinjanjem profila. Za približno 7 evrov na mesec, kolikor stane naročnina na aplikacijo, in vse, kar vam ponujajo, to ne bi smelo biti tako težko.

 ?? FOTO: JEAN- PAUL PELISSIER/ REUTERS FOTO: BLAŽ SAMEC ?? Igralka Sharon Stone je prisotna na Rayi.
Med uporabniki omrežja za zmenkarije je slavni prijatelj Matthew Perry.
FOTO: JEAN- PAUL PELISSIER/ REUTERS FOTO: BLAŽ SAMEC Igralka Sharon Stone je prisotna na Rayi. Med uporabniki omrežja za zmenkarije je slavni prijatelj Matthew Perry.
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia