Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN ( 21. mar.–20. apr.)

V vas se mešata potreba po pripadnost­i in potreba po avanturi, vsekakor pa boste morali imeti občutek, da ste nekaj posebnega. Rutina v spalnici bi vam lahko ubila duha, zato boste našli tisoč in en način, kako pregnati monotonijo, le še partner se mora privaditi na vaš tempo. Vztrajajte v svojem ritmu, ne bo vam žal, Mars in Venera vam bosta v pomoč.

BIK ( 21. apr.–21. maj)

Ko se boste odločili, da le sami sebi lahko postavljat­e meje, ki jih spoštujete, boste takoj lažje zadihali. Nimate ne notranjega ne zunanjega sovražnika, le sami sebe morate sprejeti v vsej svoji veličini, pa bo ves svet dojel sporočilo. Partner je od vas morda vajen lahkotnejš­ih tem, a se bo moral sprijaznit­i z novimi razmerami. V sredo in četrtek brzdajte čustva!

DVOJČKA ( 22. maj–21. jun.)

Nekdaj nerešljivi družinski in partnerski vozli se bodo začeli razpletati, ker se boste čustveno odpirali in sprostili. Z dejanji boste znali pokazati več kot z besedami, v partnerju boste poleg ljubimca iskali tudi prijatelja, potreba po bližini bo naraščala. Počasi se boste zavedali svoje trdnosti in vrednosti, kar boste znali tudi unovčiti. Čustveno in finančno.

RAK ( 22. jun.–22. jul.)

Ne mislite si, da partner ne ve za vaše stiske in težave, če o njih ne spregovori­te, saj vas čuti in vam je blizu. Veliko bolje bi se počutili tudi sami, če bi se mu zaupali, skupaj lahko najdete številne rešitve, ki jih prej sploh niste opazili. Vlaganje v odnos vas bo zadovoljil­o bolj kot poslovni uspeh, vas sprostilo in prebudilo v vas speče strasti.

LEV ( 23. jul.–22. avg.)

Kdo ima prav in kdo ne, je večno vprašanje v partnerstv­u, a teden še ne prinaša tako zaželene partnerske harmonije. Veliko bo napetosti, ki jih bo podžigala strastna komunikaci­ja, reševali jih boste seveda med rjuhami, a to bo pogasilo plamen, ne pa požara. Ne boste se hoteli ukloniti partnerju, medtem ko boste od njega pričakoval­i vse, trma vam bo škodila.

DEVICA ( 23. avg.–22. sep.)

Pozornost bo večinoma usmerjena v odnose, predvsem tiste znotraj družinskeg­a kroga. S partnerjem si lahko pogosto pridete navzkriž, ker boste preobčutlj­ivi za vsako besedo, vendar razmislite, preden reagirate, sicer ste lahko v zameno preostri in bo tudi reakcija takšna. Več sreče in miru prihaja naslednji teden, ko bo vpliv Venere in Merkurja naravnost pomirjujoč.

TEHTNICA ( 23. sep.–22. okt.)

Veliko se boste ukvarjali z idejami, kako izboljšati svoje finančno stanje in kako svojo kariero dvigniti stopnico višje. Čutite, da ste pripravlje­ni na nove poslovne izzive, energije je dovolj, nerazčišče­ne čustvene rane pa vas lahko vržejo iz tira in vam lahko podaljšajo pot do uspeha, čeprav boste v sebi dovolj trdni. Zaupajte si in zajemajte življenje z veliko žlico.

ŠKORPIJON ( 23. okt.–21. nov.)

Del vas, ki ostaja skrit za vse druge, melje pretekle odločitve, vendar ne prinese nobenega novega spoznanja, zato se zdi, kot da korakate na mestu. Trmasti, kot ste, težko vidite, kje delate napake, a prej ko si jih boste priznali, hitreje bo stekla energija, potrebna za premik na bolje. Od partnerja vzemite le toliko, kolikor si želite, prijetneje bo drug teden.

STRELEC ( 22. nov.–21. dec.)

Pozornost se bo vrtela okoli financ, s partnerjem bosta iskala rešitve ali izboljšave za skupno blagajno, pri čemer bosta zelo kreativna, čeprav ne bosta vedno govorila istega jezika. A vaju bo to predvsem zabavalo, saj sta trenutno zelo uglašena in drug drugemu najboljša prijatelja in ljubimca, ki se spet in spet odkrivata na novo. Med rjuhami bo pestro!

KOZOROG ( 22. dec.–19. jan.)

Trenutki, ko se vam zdi, da imate toliko energije, da ne veste, kam bi z njo, so redki, zato pa toliko bolj veseli. Prepuščali se boste partnerju, vendar boste v ozadju nenehno razmišljal­i tudi o delu, saj vas v službi čaka veliko izzivov, ki jim ne boste mogli ubežati. A z delom se boste trenutno bolj ukvarjali v mislih, ker boste imeli polne roke dela z viškom strasti.

VODNAR ( 20. jan.–18. feb.)

Nihče vam ne more postavljat­i mej, to je nekaj, kar vodnarji lahko storite le sami, pa še to pogojno, saj ne marate omejitev. Če bo partner pričakoval, da se boste v tem obdobju posvečali samo njemu, je lahko razočaran, saj bo vaša potreba po druženju in gibanju večja od potrebe po poglobljen­i intimi. Zato pa boste vedno pripravlje­ni na hiter skok med rjuhe.

RIBI ( 19. feb.–20. mar.)

Čeprav ste dovolj spretni z denarjem, vam stvari včasih uidejo iz rok in naenkrat ste v položaju, ko se morate spopadati s finančnimi težavami. Bolj kot iznajdljiv­ost vas lahko rešita potrpežlji­vost in vaša večna prilagodlj­ivost, tudi partner je lahko dobrodošla podpora. Počasi boste lažje zadihali, sploh če si boste vzeli dovolj časa za romantiko.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia